OnePlus pop-ups keren terug bij de lancering van de OnePlus 10 Pro 5G

0

Onlangs stuurde OnePlus zijn nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 10 Pro 5G, naar de stratosfeer. Nu brengt het merk dit toestel rechtstreeks naar de community, met de terugkeer van de pop-up stores. OnePlus is een merk dat heel sterk verbonden is met zijn community en door de jaren heen zijn pop-ups dan ook een belangrijk onderdeel van hun DNA geworden. Voor de lancering van de OnePlus 10 Pro 5G zullen er pop-ups geopend worden in Frankrijk, België, Nederland, Denemarken, Zweden en Finland. De Nederlandse editie zal plaatsvinden in Westfield Mall of the Netherlands, Leidschendam, op 2 april van 15.00 tot 19.00 uur.

Pop-up evenementen vormen een lange traditie voor OnePlus Europa, met honderden fans die soms uren of zelfs dagen van tevoren arriveren voor exclusieve, vroegtijdige mogelijkheden om het nieuwste vlaggenschiptoestel in handen te krijgen. Intussen zijn er al meer dan 150 pop-up events georganiseerd in 38 verschillende steden, met in totaal meer dan 95.000 aanwezigen. Met 3,68 miljoen gebruikers in Europa in 2021 en een steeds verder groeiend aantal gebruikers die zich weten te vinden in de ‘Never Settle’-mentaliteit van OnePlus, is het opnieuw introduceren van de pop-up events een welkome onderneming. Deze evenementen vormen de gelegenheid bij uitstek voor community-leden om de OnePlus-medewerkers te ontmoeten en hen vragen te stellen of advies te krijgen over hun toestellen, en ook andere leden van de OnePlus-community te ontmoeten. Leden van de Nederlandse community zullen ook deel kunnen nemen aan een leuk spel in de Westfield Mall of the Netherlands waarbij ze kans maken op verschillende cadeaus, waaronder een OnePlus 10 Pro 5G-smartphone.

Bovendien hebben gebruikers zaterdag 2 april  mogelijkheid om de OnePlus 10 Pro 5G te kopen met een speciale bundel.

Op de dag van de pop-up store vinden er tal van activiteiten plaats, zoals unboxings en uittesten van bepaalde features, waaronder de OnePlus Billion Color Solution.

Het camerablok van de OnePlus 10 Pro zit boordevol nieuwe functies die mogelijk zijn gemaakt door OnePlus’ unieke samenwerking met de legendarische camera-ontwikkelaar Hasselblad. Een van die functies is de OnePlus Billion Color-oplossing voor Natural Color Calibration met Hasselblad in volledige 10-bits kleuren. Daarnaast is de fotomodule van het nieuwe toestel voorzien van de tweede generatie Hasselblad Pro-modus, een geheel nieuwe videomodus en een 150°-groothoeklens, zodat gebruikers de wereld vanuit een geheel nieuw perspectief kunnen vastleggen.

Meer informatie over de OnePlus 10 Pro 5G pop-up is te vinden via deze link en op het Instagram-account van OnePlus.