SQUID App gaat het nieuws aanbieden op Huawei smartphones

0

SQUID App, een toonaangevende media-tech bedrijf, is gekozen om het nieuws te verzorgen voor Huawei smartphones in geheel Europa.

SQUID is gekozen als content partner voor de nieuwsoverzichten in de Huawei Browser en de Huawei Assistant. De Huawei Assistant is te vinden wanneer gebruikers naar links swipen vanuit het hoofdscherm (one swipe right). Gebruikers van de Huawei Browser en Huawei Assistant zullen worden voorzien van een nieuwsoverzicht met aanbevolen nieuws vanuit verschillende nieuwscategorieën, afkomstig van een verscheidenheid aan uitgevers. De Huawei Browser is inmiddels al te downloaden via de Huawei AppGallery. De Huawei Assistant zal op een later moment worden gelanceerd op nieuwe Huawei modellen, maar is momenteel al hier te testen.

‘’We zijn erg enthousiast dat Huawei voor ons als partner heeft gekozen om hun smartphone gebruikers van het laatste en meest interessante nieuws te voorzien. Ons wereldwijde doel is om gebruikers meer kwaliteitsjournalistiek te laten lezen en tegelijkertijd uitgevers te helpen met een toename is traffic in opbrengsten’’, zegt Johan Othelius, CEO & Founder van SQUID App.

SQUID App biedt Huawei smartphone gebruikers nieuws aan in 29 verschillende talen verspreid over 43 Europese landen. Het doel van SQUID App is om Millennials een makkelijke toegang te bieden tot interessant en relevant nieuws, van betrouwbare bronnen.