Tile introduceert nieuwe productlijn, met Tiles voor al je eigendommen

0
Tile Sticker

Uitbreiding omvat de nieuwe, innovatieve Sticker, nóg dunnere Slim en verbeterde Pro en Mate

Tile, ’s werelds toonaangevende leider in slimme locatietechnologie, lanceert zijn nieuwe line-up bluetooth-trackers. De klassiekers Pro en Mate zijn voorzien een verbeterd bereik, de Slim is nu nóg dunner en ook introduceert Tile zijn meest innovatieve tracker tot nu toe: de Sticker. De nieuwe generatie Tile-producten biedt nog meer mogelijkheden en extra functionaliteit voor het terugvinden van al je eigendommen.

Line-up 2019
De nieuwe Sticker is een zelfklevende, waterproof tracker én de kleinste Tile tot nu toe. Tile heeft in samenwerking met 3M een speciale lijm ontwikkeld, zodat je ervan verzekerd bent dat de Sticker niet losraakt. Deze betaalbare en effectieve tracker heeft een batterij met een levensduur van drie jaar en een bereik van 45 meter. De Sticker is op vrijwel alle ondergronden van metaal of plastic te bevestigen: van je afstandsbediening of camera tot je kampeerspullen.

Naast de gloednieuwe Sticker introduceert Tile een nóg dunnere Slim in creditcardformaat. Dit subtiele en stijlvolle ontwerp is geschikt voor portemonnees, bagagelabels en andere kleine, verborgen plaatsen. Ondanks zijn formaat heeft deze krachtige Tile een bereik van 60 meter. De batterij heeft een levensduur van drie jaar en het geluidsvolume van de nieuwe Slim is verdubbeld.

Ook zijn de Mate en Pro opnieuw uitgevoerd, ditmaal met een groter bereik waardoor je je eigendommen nog sneller terugvindt. Met een bereik van 120 meter is de Pro de meest krachtige tracker op de markt. De Mate is een veelzijdige tracker die je bevestigt aan alledaagse items als sleutels, drinkflesjes, etuis en rugzakken, met een verbeterd bereik van 60 meter.

Tile Slim

Hulp bij het zoeken: de wereldwijde Tile Community
Dankzij de continue doorontwikkeling van zijn trackers helpt Tile je bij het terugvinden van je waardevolle spullen – maar Tile doet nog meer. Als je écht iets kwijt bent, kun je rekenen op de Tile Community. Als mede-Tilers een voorwerp ontdekken dat als verloren staat geregistreerd, ontvangt de eigenaar automatisch een locatiemelding. Door de groeiende community en het toenemende aantal access points vindt Tile meer dan negentig procent van alle verloren voorwerpen terug.

“Door de jaren heen hebben onze klanten Tile gebruikt voor een groot aantal verschillende voorwerpen”, aldus CJ Prober, CEO van Tile. “Van portemonnees tot afstandsbedieningen, en van powertools tot rugzakken, onze klanten hebben duidelijk laten merken dat ze overal wel een Tile voor kunnen gebruiken. Wij hebben de nieuwe productlijn ontworpen om onze community nog beter te ondersteunen bij het terugvinden van letterlijk al hun spullen. En door de groei van het aantal gebruikers en de ondersteuning van onze technologie krijgt Tile een steeds betere dekking. Hierdoor blijft Tile het meest krachtige en veelzijdige trackingplatform.”

Tile Pro

Prijzen en verkrijgbaarheid
De nieuwe producten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op Tile.com en via Coolblue, Bol.com, Media Markt, Capi, BCC en 50Five:

  • Tile Sticker (zwart), vanaf 39,99 euro
  • Tile Slim (zwart), vanaf 29,99 euro
  • Tile Mate (wit), vanaf 24,99 euro
  • Tile Pro (zwart en wit), vanaf 34,99 euro

Op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen? Tile heeft verschillende multi-packs:

  • Tile Essentials: 2 Tile Stickers, 1 Tile Slim, 1 Tile Mate vanaf 74,99 euro
  • Pro Combo: 2-pack vanaf 59,99 euro en 4-pack vanaf 99,99 euro
  • Mate: 4-pack vanaf 69,99 euro
  • Tile Mate/Slim Combo: 2 Mates en 2 Slims vanaf 79,99 euro
Tile Mate

Voor meer informatie over de producten, prijzen en verkrijgbaarheid, zie www.tile.com