FIFA 20 Launch Event met Sierd de Vos en populaire FIFA YouTubers bij Albert Heijn in Amersfoort

0

Ben je gek van gaming en kan je niet wachten tot voetbalgame FIFA 20 uitkomt? Dan is er goed nieuws. Op vrijdag 27 september start wereldwijd de langverwachte verkoop. Om dit te vieren organiseert Albert Heijn, in samenwerking met Coca-Cola en EA Sports, op dezelfde dag een speciaal FIFA 20 Launch Event in haar winkel aan het Eemplein in Amersfoort.

Tussen 11:00 en 14:00 uur kunnen alle FIFA-fans terecht bij Albert Heijn Eemplein in Amersfoort om kennis te maken met de nieuwste editie van FIFA 20. In een ministadion met drie plaatsen voor populaire FIFA YouTubers kan je alle nieuwe tricks in FIFA 20 leren en het opnemen tegen LuckyGraafNL, DNPNL en HartDynasty. Kom je alleen kijken, dan kan je alle verrichtingen goed volgen via grote beeldschermen.

Sierd de Vos, de nieuwe veelbesproken Nederlandse voetbalcommentator van FIFA 20, geeft ter plekke commentaar bij de live-battle tussen LuckyGraafNL en DNPNL. Vanzelfsprekend is er voor echte fans een meet & greet met hem. Wellicht kan je hem overhalen tot een selfie of signeert hij jouw exemplaar van FIFA 20.

Wat?           FIFA 20 Launch Event
Waar?         Albert Heijn, Eemplein 65, Amersfoort
Wanneer?    Vrijdag 27 september, 11:00-14:00 uur
Met?           Sierd de Vos, LuckyGraafNL, DNPNL en HartDynasty

Sierd de Vos

Op vrijdag 27 september 0:00 uur start de verkoop van FIFA 20 via ah.nl. Ook kan je vanaf dat de winkels opengaan terecht in alle 950 winkels van Albert Heijn. Kijk op ah.nl/winkels voor alle openingstijden. Koop je FIFA 20 in de eerste week via ah.nl of bij een Albert Heijn naar keuze, dan maak je kans op een van de vele mooie prijzen én een masterclass van de populaire YouTubers DNPNL en LuckyGraafNL bij jou thuis!