HMD Global rolt nieuwste Android developer preview build uit voor Nokia 7 plus

0

Volgend op de Android 9 Pie-aankondiging rolt HMD Global, the home of Nokia phones, de nieuwste Android developer preview build – DP4 (Beta 4) – uit voor de Nokia 7 plus. Dat brengt fans een stap dichter bij de finale Android 9 Pie-ervaring.

Voortbouwend op de basis die gelegd werd door de Beta Labs van de Nokia-telefoons, is het Android developer preview-programma ontworpen om ontwikkelaars te helpen bij het maken, testen en verrijken van hun apps met het oog op de Play Store-certificering op Android 9 Pie. Tot op heden hebben meer dan 65.000 Nokia-smartphonegebruikers deelgenomen aan de Beta Labs en developer preview-programma’s.

Ontwikkelaars met een Nokia 7 plus kunnen al developer preview builds ontvangen sinds de lancering van het programma op 8 mei. De volgende updates worden beschikbaar via OTA (over-the-air) en de handmatige sideload flash. Momenteel behoort de Nokia 7 plus tot een select clubje handsets die toegang hebben tot Beta 4.

Met de nieuwste bèta worden Android P-bewegingsbedieningen ingeschakeld op de Nokia 7 plus. Gebruikers kunnen zo snel schakelen tussen apps met de nieuwe omnidirectionele startknop. Ook gedeelde schermweergaven zijn eenvoudig te activeren.

Als je een Nokia 7 Plus hebt, bezoek dan https://www.nokia.com/en_int/phones/developer om je aan te melden. Hieronder zie je een lijst met alle bètaversies die beschikbaar zijn gemaakt op de Nokia 7 plus gedurende de volledige looptijd van het programma.