Op zoek naar Office 365 helpdesk?

0

Office 365 is een slim office-pakket, dat je overal kunt gebruiken. Het is namelijk een dienst in de cloud. Dit betekent dat je geen software op je computer hoeft te zetten. Dit pakket van Microsoft werkt helemaal online, en je gebruik kunt maken van programma’s als Word, Excel en Outlook. Ondanks het feit dat het een zeer gebruiksvriendelijk pakket is, kan het toch gebeuren dat je een probleem tegenkomt. Je weet bijvoorbeeld een functie niet weet of je bent een bestand kwijtgeraakt. Als je er echt niet meer uitkomt dan is het handig om contact op te nemen met de Office 365 helpdesk van PC Hulplijn. Zij bieden professionele computerhulp op afstand.

Probleem oplossen met Office 365 helpdesk
Computerhulp op afstand lost de problemen met Office 365 op door in te loggen op je computer. De Office 365 helpdesk kijkt met je mee en lost zelf de problemen op. Maar ook voor andere problemen op tablets of smarthpones kunt je PC Hulplijn inschakelen.  We weten namelijk ook alles van tablets en smartphones. Office 365 is de online versie van het Office-pakket waar veel mensen al jaren mee werken. Office 365 is het meest bekende Office-pakket dat er te krijgen is. Je kunt ermee tekstverwerken, een spreadsheet maken of je mail beheren. Van dit pakket zijn er inmiddels heel veel versies verschenen waardoor Microsoft zo veel mogelijk fouten eruit gehaald uit. Toch kan het nog zo zijn dat je tegen een probleem aanloopt als je Office 365 gaat gebruiken.

Hoe werkt Office 365 helpdesk?
De hulp werkt heel eenvoudig. Je downloadt en installeert een van de programma’s Teamviewer, Fastviewer of Netviewer. En vervolgens start je het programma op. Dan verschijnt er een ID voor je computer en een wachtwoord. Dit wachtwoord geef je door aan de IT-specialist zodat hij je computer op afstand kan bedienen. Er wordt zo een verbinding tot stand gebracht. De specialist van de Office 365 helpdesk lost de problemen op afstand op, terwijl je meekijkt. Je sluit het programma vervolgens waardoor de verbinding verbroken wordt. Zo worden je computerproblemen op een heel eenvoudige manier opgelost.