S Pen, creatieve powercentrale en praktische tool op de Galaxy Note8

0

De Samsung Galaxy Note8 is in veel opzichten de slimste smartphone. Zo is de vernieuwde S Pen nauwkeuriger en slimmer dan ooit. Je uit je nu op manieren die geen andere stylus of smartphone eerder mogelijk maakte. Bijvoorbeeld met persoonlijke, handgeschreven berichten of door zelfgemaakte animaties of tekeningen te delen als Animated GIF (AGIF). Ook maakt de S Pen je slimmer. Met S Pen Translate heb je een eersteklas vertaler voor 71 talen op zak, terwijl ook vreemde valuta in een handomdraai worden omgerekend naar euro’s. Tot slot stel je probleemloos lijstjes samen, terwijl het display op zwart staat. Sterker, je kunt op die manier tot honderd pagina’s aantekeningen maken, bewerken en bekijken. 

Al sinds de introductie van de Galaxy Note is de S Pen een niet weg te denken factor op de smartphone, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Fans lopen ermee weg, want met de stylus maak je handgeschreven teksten en tekeningen. Dat combineer je met eindeloze digitale mogelijkheden. Je leeft je creativiteit uit met tekeningen, animaties en daarnaast heeft de stylus ook nog eens een keur aan praktische functies.” 

De S Pen van de Galaxy Note8 heeft een lengte van 108 millimeter en weegt niet meer dan 2,8 gram. Door de verbeterde drukgevoeligheid schrijf je er net zo soepel mee als met een normale pen. Met de S Pen creëer je je eigen emoji en geef je met leuke teksten een eigen draai aan foto’s die je vervolgens met vrienden deelt. Creaties kunnen tot 15 seconden lang zijn en via AGIF ondersteunde platforms als Facebook Messenger en WhatsApp worden verspreid. Op de Galaxy Note8 heb je beschikking over een uitgebreide tekenset met verschillende penselen, pennen, effecten en honderd kleuren. Wanneer je klaar bent met de S Pen, schuif je ‘m moeiteloos in de telefoon. Tot slot is de S Pen IP68 water- en stofbestendig.

Over de andere slimme mogelijkheden van de Galaxy Note8 lees je hier.