SPS ontzorgt Panasonic Biomedical Sales Europe BV met IT-beheerdiensten

0

Panasonic Biomedical Sales Europe BV kiest voor SPS, specialist in IT-beheer en ontwikkelaar van IT-beheersoftware Gensys, voor de hosting en het technisch beheer van Microsoft Dynamics AX. Wereldwijd werkten de Panasonic Healthcare-vestigingen met verschillende ERP-systemen. Met de keuze voor Microsoft Dynamics AX kiest de organisatie nu voor uniformiteit en centraal inzicht, waardoor klanten optimaal bediend kunnen worden. Om op de IT-afdeling meer tijd vrij te maken voor innovatie is besloten het IT-beheer en de hosting van het nieuwe systeem onder te brengen bij SPS.

Rust op IT-afdeling
SPS monitort en beheert 24×7 de servers van Panasonic Biomedical Sales Europe BV in haar eigen datacenter in Reeuwijk. Daarnaast onderhoudt zij de VPN-netwerken en fungeren de medewerkers als derdelijns-helpdesk. Voor de samenwerking met SPS was de IT-afdeling van Panasonic Biomedical Sales Europe BV zelf verantwoordelijk voor het IT-beheer van de IT-infrastructuur. Nu SPS dit heeft overgenomen kunnen de medewerkers hun inspanningen verleggen en innovaties doorvoeren binnen de organisatie. De afdeling is hierdoor beter in staat de rol van businesspartner te vervullen.

Arjan van Toor, Manager Business Operations bij Panasonic Biomedical Sales Europe BV: “Een gecentraliseerd ERP-systeem maakt het mogelijk uniformiteit te creëren in onze service en de klant optimaal te bedienen. Dankzij de samenwerking met SPS is het aantal IT-verstoringen flink gereduceerd en heeft de IT-afdeling rust gevonden. Met SPS hebben we een team om ons heen dat kennis van zaken heeft en ons ruggensteun geeft waar nodig.”

Linda Verweij, COO van SPS: “We zijn trots dat Panasonic Biomedical Sales Europe BV ons als partner heeft gekozen voor het beheer en de hosting van haar nieuwe ERP-oplossing. De IT-omgeving van Panasonic Biomedical Sales Europe BV wordt gehost in ons eigen datacenter in Reeuwijk en dag en nacht door onze RES-Q-afdeling gemonitord en beheerd. Zo kunnen we de organisatie gericht en proactief ondersteunen en adviseren. Panasonic Biomedical Sales Europe BV is hiermee verzekerd van een stabiele IT-omgeving die een optimale klantbeleving faciliteert.”