Vacature: Agile Software Tester

0

Titel: Agile Software Tester
Bedrijf: Ordina
Standplaats: Nieuwegein
Contactpersoon: Mustafa Ajiach
Telefoonnummer: 06 – 1476 5756
Aantal uur: 40
Salaris: Goede arbeidsvoorwaarden

solliciteer-direct

=========================================

#DaaromBijOrdina
Agile Software Testers hebben het scherpst voor ogen hoe een nieuwe applicatie, feature of ander product aansluit bij klantwensen. Je bent de brug tussen techniek en business behoeften en daarmee één van de belangrijkste leden in het DevOps-team. Bij Ordina hebben we een duidelijke visie op het vakgebied en we zijn ons er dan ook van bewust dat jouw ontwikkeling de sleutel is tot succesvolle innovaties. Daarom bieden we je een ongelimiteerd aantal ontwikkelingsmogelijkheden binnen de Ordina Academy en de vrijheid om (inter)nationale seminars te bezoeken. Zodat je je persoonlijke, vakinhoudelijke en technische kwaliteiten een boost kunt geven. Met een één jaar durend, Masterclass Java programmeren voor Testers ter waarde van €10.000,- euro als klapstuk. Vind maar eens een andere werkgever die zoveel in je investeert! Elke Software Tester die bij ons komt werken én minimaal twee jaar ervaring heeft, mag hiervan gebruikmaken. Je leert alle ins en outs van Java kennen. Hierdoor kun je beter samenwerken met de ontwikkelaars in het team en snap je hoe je het automatiseren van testen kunt perfectioneren. Zodat je als team nóg sneller waarde toevoegt voor de klant. Daarnaast bieden we je een open en no-nonsense community van 160 specialisten in onze Testing Unit, grote opdrachtgevers én kansen om het verschil te maken. In projecten, maar ook intern. We staan open voor nieuwe ideeën. Zo ontwikkelt ook Ordina zich en kunnen we samen bepalend zijn voor de digitale toekomst van Nederland.

#WieBenJij
Je hebt minimaal twee jaar ervaring in de rol van tester en hebt een eigen visie op het vakgebied. Je staat open voor ideeën van anderen en durft de discussie aan te gaan met DevOps-teamleden en collega-testers. Om samen te bepalen hoe je de meeste waarde kunt toevoegen in een tijd waarin robuuste en veilige ICT-systemen doorslaggevend zijn voor bedrijven en de maatschappij. Je bent agile minded en herkent alle kansen en verbeterpunten in de keten van ontwikkeling, testing, lancering en gebruik. Daarnaast verdiep je je graag in Objective Oriented(OO) programmeertalen zoals Java en C#.Net, omdat je weet dat de toekomst om T-shaped Software Testers vraagt die businessdoelstellingen begrijpen én zich thuis voelen in de techniek. Er is vandaag de dag simpelweg geen tijd meer om in elke sprint handmatig te testen en jij snapt dat het slimmer kan. Verder heb je:

  • Een afgeronde HBO/WO IT-opleiding
  • Een TMap en/of ISTQB certificering
  • Met minimaal één testtool gewerkt, zoals Cucumber, Selenium, Fitnesse, SoapUI of UFT.
  • Affiniteit met techniek in OO programmeertalen Java, C#.NET, XML Webservices, Jenkins, scipting talen JavaScript, VBA
  • Ervaring met één of meer thema’s, zoals DevOps/Continuous Delivery, Mobile, Security en/of testautomatisering.

#DitVerdienJe
Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je bent een spil in het betrouwbaar houden van functionaliteiten en het uitrollen van innovaties. En daar hoort een goede beloning bij. Net als een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan houdt niets je meer tegen om via duurzame innovaties het digitale gezicht van de toekomst te vormen. Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek http://www.ordina.com/.

#MeerWeten
Solliciteer via de ‘Solliciteer’ button. Meer weten? Neem dan contact op met Mustafa Ajiach, te bereiken op 06 – 1476 5756. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Keywords: Vacature, Fulltime, Nieuwegein, Tester, Software tester.