Nieuwe OPPO A76 & A96 toestellen gelanceerd met stijlvol Glow Design

0

OPPO brengt twee nieuwe smartphones op de markt als onderdeel van zijn A-serie, de OPPO A96 en OPPO A76. OPPO zet de traditie van de A-serie voort door gebruik te maken van OPPO’s zelfontwikkelde Glow Design, dat garant staat voor stijlvolle en duurzame behuizingen. Beide kras- en vingerafdrukbestendige smartphones zijn uitgerust met de 5000mAh-batterij met lange levensduur en de 33W SUPERVOOC-snellader, waardoor gebruikers snel weer op weg kunnen met een opgeladen telefoon. De camera’s schieten bovendien veelzijdige, natuurlijke portretten. De OPPO A96 en OPPO A76 zijn per direct beschikbaar.

Stijlvol ontwerp & indrukwekkende prestaties
Het fraaie Glow Design van OPPO ligt prettig in de hand en is ook nog eens zeer bestendig tegen vingerafdrukken en vuil. De OPPO A76 is voorzien van een 6,56-inch HD-scherm met een opmerkelijke 89,9% screen-to-body ratio dat mogelijk wordt gemaakt door OPPO’s punch-hole display design. De OPPO A96 is voorzien van een 6,59-inch 90Hz3 kleurrijk Punch-Hole Display met een 90,8% screen-to-body ratio en een 1080×2412 FHD-resolutie.

Gebruikers hebben met de 5000mAh-batterij de nodige batterijvoeding om lang bereikbaar te zijn. Beide smartphones maken gebruik van de 33W SUPERVOOC-snellader, waarmee de OPPO A96 binnen 30 minuten voor 55% is opgeladen en gebruikers van de OPPO A76 na 5 minuten opladen 3,5 uur lang telefoongesprekken kunnen voeren.

OPPO A76: Betrouwbare prestaties tegen een scherpe prijs
De OPPO A76 wordt aangedreven door Qualcomm® Snapdragon™ 680-processor voor een soepele gebruikerservaring, zelfs tijdens het multitasken. Tevens brengt OPPO softwareontwikkelingen die de  nieuwe hardwareprestaties verbeteren. Het ColorOS 11.1-besturingssysteem zorgt met een aantal handige nieuwe functies, zoals Bullet Screen Message, FlexDrop, 3-Finger Translate met Google Lens en verbeterde privacyfuncties, voor een ongecompliceerde en efficiënte gebruikerservaring.

De OPPO A76 heeft een 8MP-frontcamera met een pixelgrootte van 1.12um en een diafragma van f2.0, waarmee beelden kunnen worden geschoten met een resolutie tot wel 3264 x 2448. De achterzijde is uitgerust met een 13MP-hoofdlens met 6x digitale zoom en een 2MP secundaire bokeh-camera, zodat gebruikers de Portretmodus kunnen inzetten om prachtige scherptediepteopnamen te maken.

OPPO A96: Duurzame batterij en blijvende kwaliteit
Net als de OPPO A76 wordt de OPPO A96 aangedreven door de Qualcomm® Snapdragon™ 680-processor. De smartphone is aangevuld met een RAM-uitbreidingsfunctie, die het toestel een extra boost geeft op het gebied van prestaties en opslag. Bovendien is de OPPO A96 voorzien van dubbele luidsprekers die een geweldige stereo-ervaring zonder ruis produceren tijdens zowel games als telefoongesprekken. De Dirac HD-audiotechnologie vergroot daarnaast de meeslepende kijkervaring.

De 16MP-frontcamera maakt heldere en duidelijke portretfoto’s in schemerige omgevingen met behulp van de 360° Fill Light-functie. Bovendien verwijdert AI Natural Retouching oneffenheden, zonder dat de natuurlijke gelaatstrekken van de gebruiker verloren gaan. De camerasetup aan de achterzijde bestaat uit een 50-MP-hoofdlens en 2MP-bokehlens, zodat gebruikers de portretmodus kunnen inzetten om foto’s te maken met gedetailleerde en natuurlijke bokeh-effecten.

Prijzen & beschikbaarheid
De OPPO A76 en OPPO A96 zijn per direct verkrijgbaar bij o.a. Bol.com, Coolblue, MediaMarkt, Mobiel.nl, OPPO e-store en Belsimpel.

  • OPPO A76 met 4GB + 128GB, in de kleuren Glowing Blue en Glowing Black, is los verkrijgbaar voor een adviesprijs van €229,00 of i.c.m. een abonnement bij o.a.Coolblue, OPPO e-store, MediaMarkt, Mobiel.nl, Belsimpel en Bol.com.
  • OPPO A96 met 8GB + 128GB, in de kleuren Starry Black en Sunset Blue, is los verkrijgbaar voor een adviesprijs van €279,00 of i.c.m. een abonnement bij o.a.OPPO e-store, Mobiel.nl, Belsimpel, Bol.com, MediaMarkt en Coolblue.