Nieuwe website van Louwman Exclusive dingt mee naar prestigieuze prijs

0
De website van Louwman Exclusive op verschillende devices.

De website van Louwman Exclusive – LouwmanExclusive.nl – is genomineerd voor de Dutch Interactive Award 2022 in de categorie ‘Brand’. Om in aanmerking te komen voor deze prestigieuze onderscheiding, worden zaken als positionering en identiteit beoordeeld. De uitreiking van de DIA Awards 2022 vindt plaats op donderdag 2 juni.

In 2010 werden de Dutch Interactive Awards (DIA) voor het eerst uitgereikt. Winnaars van deze toonaangevende, jaarlijkse awards mogen zich rekenen tot de allerbeste makers van interactief werk in Nederland. Een onafhankelijke jury bepaalt welke bureaus en opdrachtgevers genomineerd worden voor de awards, op basis van concept, design en UX, resultaat en optimalisatie.

Nominatie voor LouwmanExclusive.nl
Voor de Dutch Interactive Awards 2022 is Louwman Exclusive genomineerd in de categorie ‘Brand’. In deze categorie beoordeelt de jury merkomgevingen, die voor de lange termijn zijn opgezet als platform voor informatie en communicatie met de consument. Daarbij kijkt de jury onder meer naar positionering en identiteit.

Louwman Exclusive is voor de award genomineerd vanwege zijn geheel nieuwe website, die op 1 april 2021 werd gelanceerd. De site is het resultaat van een nauwe samenwerking met Sumedia. Deze Arnhemse digital branding agency begeleidt het digitale groeiproces van premium brands, en biedt daarbij ondersteuning op het vlak van strategie, data, design, marketing en development.

Digitale belevingswereld
Doelstelling bij de ontwikkeling van de nieuwe website was de creatie van een digitale belevingswereld voor elk merk dat door Louwman Exclusive wordt vertegenwoordigd: Bentley, De Tomaso, Lamborghini, Lexus, Maserati, McLaren, Morgan, Pininfarina en TVR. De bezoeker van de website ondergaat dezelfde exclusieve experience als tijdens een showroombezoek in Utrecht. De bezoeker krijgt het gevoel onderdeel uit te maken van een hechte community van eigenzinnige pioniers, met een passie voor auto’s in de absolute buitencategorie.

Jurydag
Tijdens de jurydag op vrijdag 22 april kunnen de genomineerde bureaus hun projecten toelichten. Na een kritische vragenronde bepaalt de jury welke bureaus de uiteindelijke winnaars van de awards zijn. De awards worden feestelijk uitgereikt op donderdag 2 juni.