RuneScape’s eerste grote release in 2022 heet Elder God Wars

0

Het slotstuk van de Elder God Wars-saga is een must-play en bepaalt het lot van de wereld van Gielinor

De epische finale van RuneScape’s Elder God Wars-saga genaamd Elder God Wars: Extinction is gelanceerd. Dit slotstuk van de jaarlange quest is een must-play en bepaalt het lot van de wereld van Gielinor. De update brengt een einde aan de oorlog van de Elder Gods en bevat uitdagende combat en high-level questing content.

Elder God Wars: Extinction is de eerste grote RuneScape release in 2022 en het afsluitende hoofdstuk binnen de Elder God Wars-verhaallijn, die meer dan een jaar geleden begon. Dit markeert ook de eerste Grandmaster Quest sinds 2016, wat betekent dat deze content een uitdaging is voor zelfs de meest ervaren spelers.

Combat arenas spelen een grote rol in Elder God Wars: Extinction en belonen spelers met waardevolle en innovatieve rewards. Denk aan gloednieuwe skilling-areas met toegang tot high-tier resources voor de expert fishers, hunters, crafters, fletchers, constructors en botanists.

“Elder God Wars: Extinction is de epische afsluiting van onze viering van de 20e verjaardag,” zegt Matt Casey, Product Director, RuneScape.“Spelers kunnen bekende gezichten en vijanden verwachten als ze door Gielinor reizen terwijl dit afsluitende hoofdstuk in de Elder God Wars saga zich ontvouwt. Natuurlijk, wanneer een hoofdstuk eindigt, begint een ander en het hele team is enthousiast voor spelers om te zien wat er hierna gebeurt en waar we het verhaal van RuneScape vanaf hier naartoe brengen.”

Elder God Wars: Extinction is vanaf vandaag live in RuneScape op PC, Steam, iOS en Android. De update bevat cross-platform-progressie en het is mogelijk om op PC en mobiel cross-platform te spelen.