OnePlus 10 Pro 5G verkrijgbaar vanaf 5 april

0

De OnePlus 10 Pro heeft een adviesprijs vanaf 899 euro en beschikt over de tweede-generatie Hasselblad Camera for Mobile, de snelste prestaties van een OnePlus-smartphone tot nu toe, en een 120 Hz-scherm met verbeterde LTPO-technologie en Dual Color Calibration  

Vandaag begint de verkoop van de nieuwste vlaggenschip-smartphone van OnePlus – de OnePlus 10 Pro 5G – in heel Europa. De OnePlus 10 Pro is verkrijgbaar in twee mooie en vingerafdruk-resistente kleuren: Volcanic Black, met mat gehard glas aan de achterzijde, en Emerald Forest, met anti-reflecterend glas aan de achterzijde dat schittert vanuit verschillende hoeken. De smartphone kan vanaf nu besteld worden op onder andere de officiële website van het bedrijf, oneplus.nl of via Coolbue.

Prijs en specificaties
8 GB RAM | 128 GB opslagruimte | Volcanic Black | €899.00
12 GB RAM | 256 GB opslagruimte | Volcanic Black | €999.00
12 GB RAM | 256 GB opslagruimte | Emerald Forest | €999.00

De tweede-generatie Hasselblad Camera for Mobile van de OnePlus 10 Pro ondersteunt de OnePlus Billion Color Solution, waarmee natuurlijke kleurkalibratie met Hasselblad kan worden toegepast op meer dan een miljard kleuren. Het toestel is uitgerust met een nieuwe groothoeklens die een blikveld van 150 graden biedt. De Hasselblad Pro Mode op de OnePlus 10 Pro ondersteunt opnamen in 12-bits RAW op alle drie de achtercamera’s, compleet met Hasselblad Natural Color Solution voor Mobile. Bovendien ondersteunt deze modus een nieuwe, krachtige RAW-modus genaamd RAW+. De OnePlus 10 Pro is ook uitgerust met de nieuwe Movie Mode, waarmee je aspecten zoals ISO, sluitertijd en witbalans voor en tijdens het filmen kunt aanpassen.

Dankzij de kracht van het Snapdragon® 8 Gen 1 Mobile Platform zet de OnePlus 10 Pro de traditie van het merk voort in het leveren van toonaangevend snelle en soepele prestaties. Aan de hand van de ingebouwde ondersteuning voor de snelste bekabelde oplaadsnelheden ooit op een OnePlus-telefoon (80W SUPERVOOC) kan de grote 5.000 mAh-batterij van de OnePlus 10 Pro in slechts 32 minuten worden opgeladen van 1 naar 100 procent. Draadloos opladen gaat ook extreem snel met 50W AIRVOOC, wat de OnePlus 10 Pro in 47 minuten van 1 naar 100 procent brengt.

Het 6,7-inch QHD+-beeldscherm van de OnePlus 10 Pro profiteert van verbeterde LTPO-technologie waarmee het apparaat de verversingssnelheid tussen 1 Hz en 120 Hz nog sneller kan aanpassen dan de OnePlus 9 Pro, op basis van het type content dat wordt bekeken. Met Dual Color Calibration is het beeldscherm van de OnePlus 10 Pro gekalibreerd op twee helderheidsniveaus – 500 nits en 100 nits – voor 50 procent meer kleurnauwkeurigheid bij het gebruiken van het OnePlus 10 Pro-beeldscherm bij lage helderheid.

De OnePlus 10 Pro is uitgerust met een reeks nieuwe gamingfuncties die mogelijk worden gemaakt door de HyperBoost Gaming Engine en heeft een gloednieuw ontwerp in lijn met de traditie van OnePlus om producten aan te bieden die gebruiksvriendelijk en stijlvol zijn. De OnePlus 10 Pro wordt geleverd met OxygenOS 12.1 (dat is gebaseerd op Android 12) geïnstalleerd op het toestel, compleet met een gebruiksvriendelijk ontwerp en nieuwe functies gecentreerd rond werken, rusten en spelen. Net als alle andere vlaggenschip-toestellen van OnePlus zal de OnePlus 10 Pro drie grote Android-updates en vier jaar lang beveiligingsupdates ontvangen.