D-Link voegt Wi-Fi 6 Mesh Range Extender toe aan EAGLE PRO AI-serie

0

D-Link biedt met de nieuwe E15 nu ook een krachtige Wi-Fi 6 Mesh Range Extender in de EAGLE PRO AI-serie. Deze uitbreiding zorgt voor sterk verbeterde Wi-Fi 6-dekking en zeer hoge datasnelheden. Kunstmatige intelligentie van D-Link zorgt voor voortdurende optimalisatie van de netwerkdekking. Het device is dus een ideale oplossing in kleine kantoren en thuis en zorgt voor goede wifi-dekking in alle uithoeken.

De EAGLE PRO AI-serie van D-Link bestaat uit routers, een Mesh-systeem en wordt nu dus uitgebreid met de AX1500 Mesh Range Extender. Deze is dualband en levert gecombineerde draadloze snelheden tot 1.500 Mbps. Uiteraard worden de nieuwste Wi-Fi 6-technologieën gebruikt zoals 1024 QAM, MU-MIMO en OFDMA. De ingebouwde AI Wi-Fi Optimizer maakt continu verbinding met het beste Wi-Fi-kanaal. Verder zorgt de AI Traffic Optimizer voor prioritering van het meest kritische internetgebruik. Opgeteld krijgen gebruikers zo een optimale online gebruikerservaring en maximale stabiliteit.

EAGLE PRO AI AX1500 Mesh Range Extender
De EAGLE PRO AI AX1500 Mesh Range Extender (E15) kan het Wi-Fi-bereik uitbreiden en is geschikt voor ervaren gebruikers van next-gen Wi-Fi. De Range Extender werkt in combinatie met een bestaande EAGLE PRO AI Smart Router en/of Mesh systeem. Met de inzet van AI creëren ze samen een ​​intelligent Mesh Wi-Fi-netwerk dat voortdurend wordt geoptimaliseerd en verbeterd. Gebruikers kunnen ook bekabelde apparatuur aansluiten op het Wi-Fi-netwerk via de geïntegreerde Gigabit-poort.

Ingebouwde AI-assistent
De ingebouwde AI-assistent beoordeelt het netwerk automatisch en stuurt aanbevelingen en rapporten die kunnen worden geraadpleegd via de EAGLE PRO AI-app of in de webconfiguratie van het apparaat. De beveiliging met WPA3 beschermt devices op het Wi-Fi-netwerk conform de nieuwste draadloze codering.

Apparatuur in de EAGLE PRO AI-serie is compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa. Gebruikers kunnen hun netwerk dus ook op een handige manier beheren via spraakbesturing.

Beschikbaarheid en prijzen
De AX1500 Mesh Range Extender E15 is vanaf half februari verkrijgbaar voor een adviesprijs van 64,50 euro.