Simyo biedt vanaf nu ook telefoons aan naast Sim Only abonnementen

1

Simyo is geen Sim Only aanbieder meer, het dochterbedrijf van KPN breidt vanaf 1 februari haar assortiment uit met mobiele telefoons. Simyo, dat door de Consumentenbond voor de 25ste keer is uitgeroepen tot beste mobiele provider, verruimt daarmee het bestaande aanbod van Sim Only abonnementen en prepaid. De line-up van telefoons bestaat onder andere uit de iPhone 12 mini, Samsung Galaxy A52s 5G en Oppo A74 5G. Het volledige aanbod is vandaag te bekijken op de website. Naast abonnementen met mobiele telefoons kunnen consumenten ook nog steeds bij Simyo terecht voor een sim only abonnement of prepaid.

Simyo gaat zowel nieuwe als refurbished kwaliteits-telefoons aanbieden. De telefoons kunnen in één keer worden betaald, gedeeltelijk of gespreid over twee jaar. Huidige Simyo sim only klanten kunnen hun abonnement verlengen en er meteen een telefoon bij bestellen. Voor nieuwe klanten worden er tijdelijk geen aansluitkosten in rekening gebracht.

“Simyo beweegt als provider mee met de klant”, zegt Robin Clements, EVP Marketing en Products van KPN. “Wanneer wij merken dat de Simyo klant behoefte heeft aan een telefoon bij zijn abonnement, dan blijven we uiteraard niet achter. Super dat we de Simyo klanten vanaf vandaag blij kunnen maken met het enige wat we tot nu toe niet konden aanbieden als Sim Only provider: een telefoon. Klanttevredenheid staat bij Simyo op nummer één.”

Video
Om het nieuws op ludieke wijze te delen, heeft Simyo een korte video voor social media gecreëerd. In de sketch nemen we een kijkje bij de klantenservice en zien we het fictieve proces van hoe de SIM.E.O van Simyo tot de conclusie komt om ook eindelijk telefoons aan te bieden. Op deze manier hangt de provider met een goede dosis zelfspot het nieuws aan de grote klok.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.