EPOS gaat als Global Audio Partner een samenwerking aan met Aston Martin Cognizant Formula One™ Team

0
Wanneer Aston Martin volgende maand terugkeert naar het F1-parcours, kan het team profiteren van geavanceerde geluids- en communicatietools van EPOS, de high-performance-audiospecialisten, die vandaag de Global Audio Partner van het team zijn geworden.
Communicatiemiddelen van topklasse zijn een belangrijke pijler voor prestaties geworden in de Formule 1. In een sport waarbij elke fractie van een seconde telt, zijn duidelijkheid en precisie essentieel. Door deze samenwerking kan het team gebruik maken van een aantal van de meest geavanceerde audio-oplossingen op de markt, die de installatie van het team naast het circuit alsmede de activiteiten in de fabriek zullen versterken.
EPOS kan teruggrijpen op een gerenommeerde geschiedenis van meer dan 115 jaar ervaring in innovatie en geluid, met zijn baanbrekende technologie en toonaangevend ontwerp, waardoor het de beste keuze is voor professionals en gamers over de hele wereld. Door samen te werken met een Formule 1-team ontstaat de ideale arena om producten te demonstreren op het hoogste podium van de autosport.
Otmar Szafnauer, Team Principal & CEO, Aston Martin Cognizant Formula One™ Team:
“We zijn verheugd EPOS te mogen verwelkomen als onze Global Audio Partner. Nauwkeurige en gestroomlijnde communicatie helpt bij het opstellen van een succesvol Formule 1-team en dit kan zich rechtstreeks vertalen in succes op het circuit – of dat nu een oproep is vanuit de pit of in onze processen in de fabriek waar we streven naar betere prestaties. Gezien het belang van effectieve communicatie is EPOS een ideale partner voor het team. Zijn passie voor geavanceerde technologie en innovatieve aanpak passen bij onze waarden en zijn inherent aan Formule 1 als sport.”
EPOS President, Jeppe Dalberg-Larsen:
“We zijn erg enthousiast dat we de Global Audio Partner van dit iconische merk zijn, omdat het na meer dan 60 jaar terugkeert naar het F1-circuit. EPOS heeft veel gemeen met het Aston Martin Cognizant Formula One™ Team – onze rijke geschiedenis is gebaseerd op meer dan honderd jaar ervaring en innovatie bij het creëren van hoogwaardige producten die topprestaties, vakmanschap en tijdloos design voorop stellen. Formule 1 gaat tegenwoordig over zoveel meer dan snelheid – het gaat erom het menselijk potentieel te benutten door middel van technologie, innovatie en state-of-the-art engineering – pijlers die de kern vormen van wat wij bij EPOS doen. Meer dan in elke andere sport toont Formule 1 het belang van uitmuntende geluidskwaliteit en dat naadloze communicatie de kracht heeft om zowel de teamprestaties als de individuele prestaties te verbeteren. We kunnen niet wachten om onze gedeelde expertise in te zetten om een nieuw tijdperk in te luiden in Formule 1-racen.”