D-Link brengt Smart Home en thuiswerken naar nieuw niveau tijdens CES 2021

0

D-Link, wereldleider op het gebied van netwerk- en connectiviteitstechnologie, zal tijdens CES 2021 zijn nieuwste technologie voor Wi-Fi 6, 5G en 2,5 Gigabit Ethernet wereldwijd onthullen. De nieuwe producten voldoen aan de groeiende eisen van de moderne smart home en veranderende behoeftes op werkplekken, die zich tijdens de wereldwijde pandemie nog sneller hebben ontwikkeld. CES vindt plaats van 11 tot 14 januari.

Introducties

In de categorie 2,5 Gigabit Ethernet legt D-Link de lat van bekabelde verbindingsoplossingen hoger met de preview van de geheel nieuwe USB-C naar 2,5G Ethernet-adapter (DUB-E250) en de Multi-Gigabit Unmanaged Switch (DMS-106XT).
Het bedrijf onthult ook zijn nieuwste smart home beveiligingstechnologie, de 2K QHD Pan en Zoom Outdoor Wi-Fi Camera (DCS-8635LH), evenals zijn AX1800 Wi-Fi 6 USB 3.0 Adapter (DWA-X1850), de 5G Wi-Fi 6 mobiele hotspot (DWR-2101) en de 5G AC2600 Wi-Fi-router (DWR-978).

Verbinding essentiëler dan ooit

Kevin Wen, president van D-Link Europe, ziet dat verbonden blijven met elkaar, met de Smart Home en op het werk vandaag de dag essentiëler is dan ooit. “De wereldwijde pandemie heeft ons geleerd hoe belangrijk technologie is en hoe deze een cruciale rol speelt in ons dagelijks leven; van werken en leren op afstand tot het bieden van entertainment en contact houden met dierbaren – waar ze ook zijn”, zegt Wen. “Meer dan ooit willen we ervoor zorgen dat mensen wereldwijd, overal en altijd verbonden kunnen blijven”, vervolgt Wen. “We zijn trots op de presentatie van onze nieuwste producten, deze vormen het bewijs van onze toewijding om oplossingen te creëren en ontwikkelen die het leven van mensen echt verbeteren.”

Beschikbaarheid

Het uitgebreide assortiment van innovatieve, goed presterende en intuïtieve producten van D-Link is voor bedrijven en consumenten beschikbaar via het wereldwijde netwerk van kanaal- en resellerpartners en serviceproviders.

Overzicht nieuwe producten van D-Link

USB-C naar 2.5G Ethernet-adapter (DUB-E250)

De DUB-E250 van D-Link is CES 2021 Innovation Award Honouree, en is de kleinste USB-C 2,5G Ethernet-adapter die momenteel op de markt verkrijgbaar is. De adapter is ontworpen om 2,5 keer de bandbreedte van een Gigabit Ethernet-verbinding mogelijk te maken en is volledig backwards compatibel met bestaande netwerkapparatuur. De DUB-E250 biedt een betaalbare, snelle en ongecompliceerde overgang naar hoogwaardige connectiviteit.

Multi-Gigabit Unmanaged Switch (DMS-106XT)

De DMS-106XT is de nieuwste unmanged switch van D-Link die de netwerkefficiëntie vergroot en een ononderbroken online ervaring biedt. Met 2,5 GbE-poorten en één 10 GbE-poort kunnen gebruikers genieten van HD-streaming en gaming, terwijl de 10 GbE-poort verbinding maakt met opslag voor snelle back-ups of herstel van gegevens. De turbomodus activeert een extreem lage latency voor streamen en gamen op hoge kwaliteit, terwijl de aangepaste LED directe netwerkfeedback geeft. De multi-gig-poorten zijn backwards compatibel met bestaande bekabeling en apparatuur. Dit betekent dat de switch kan worden ingezet waar extra bandbreedte nodig is, zonder dure en tijdrovende aanleg van bekabeling of vervangingskosten van apparatuur.

2K Outdoor Panning Camera (DCS-8635LH)

De nieuwe DCS-8635LH biedt nauwkeurige, gedetailleerde bewaking en beveiliging van woningen of kleine kantoren. De IP65-geclassificeerde netwerkcamera biedt 2K QHD-resolutie en 360 graden dekking dankzij de geavanceerde, gemotoriseerde pan-functie. Geavanceerde functies zoals persoonsdetectie, gezichtsherkenning, automatische bewegingsregistratie, glasbreukdetectie en luidsprekersirene schrikken indringers af en beschermen gebouwen.

AX1800 Wi-Fi 6 USB 3.0-adapter (DWA-X1850)

De DWA-X1850 van D-Link is de eerste Wi-Fi 6 USB 3.0-adapter op de markt en biedt gebruikers een snelle, gemakkelijke en betaalbare manier om computers te upgraden naar de nieuwste draadloze AX-technologie. Door de adapter in een USB-poort te steken, kunnen gebruikers eenvoudig profiteren van veilig, supersnel internet tot 574 Mbps in de 2,4 GHz-band en 1200 Mbps in de 5 GHz-band. De DWA-X1850 beschikt ook over WPA3 Wi-Fi-encryptie voor optimale bescherming van netwerken en apparatuur.

5G Wi-Fi 6 Mobile Hostpost (DWR-2101) en 5G AC2600 wifi-router (DWR-978)

De 5G Wi-Fi 6 Mobile Hotspot (DWR-2101) en 5G AC2600 Wi-Fi Router (DWR-978) van D-Link bieden razendsnelle 5G-connectiviteit voor onderweg, thuis of op kantoor. Met downloadsnelheden tot 1,6 Gbps zijn deze 5G-routers perfect voor data-intensieve online applicaties en werken op afstand wat tegenwoordig de norm aan het worden is.

Maak virtueel kennis met D-Link en bekijk de nieuwste apparatuur tijdens CES 2021 op: https://www.dlink.com/en/events/ces-2021