Eshgro biedt klanten gratis tijdelijke thuiswerkplek

0

Ook in Nederland zijn ingrijpende maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Events en meetings zijn afgelast of verplaatst naar online, horeca zijn dicht, scholen zijn dicht en bieden online onderwijs en veel medewerkers werken thuis. Niet voor iedere organisatie is thuiswerken echter vanzelfsprekend. Daarom biedt Eshgro bedrijven en organisaties aan gratis een tijdelijke thuiswerkomgeving voor ze in te richten.

Met de oplossingen van Eshgro hebben bedrijven al binnen 15 minuten een thuiswerkplek voor medewerkers geregeld. Die kunnen dan vanuit Microsoft 365 Modern Workplace werken met het platform Smarter 365 van Eshgro. Terwijl de medewerker koffie drinkt, wordt alles op afstand voor geïnstalleerd. Bedrijven kunnen zo makkelijk online chatten, vergaderen, samenwerken aan documenten of mailen – mét de zekerheid dat alles veilig werkt. Bedrijven hebben zelf geen IT-kennis nodig. Op een makkelijke en efficiënte manier, alleen of samen met collega’s. Zonder gedoe.

Waarom gratis?
Eshgro vindt het belangrijk dat ook bedrijven de komende weken goed voorbereid zijn op de huidige uitzonderlijke situatie. “Het is belangrijk dat de continuïteit van organisaties zo goed mogelijk gewaarborgd blijft”, zegt directeur Anton Loeffen van Eshgro. “Deze thuiswerkomgeving is een tijdelijke oplossing. Na een maand kiezen bedrijven zelf of ze verder willen met onze oplossing of dat ze terug willen naar de oude situatie. Ook dat kan zonder gedoe.”

Voor een uitgebreide omschrijving van de oplossing, zie Eshgro Smarter 365