D-Link introduceert twee mydlink camera’s met AI voor smart home

0

D-Link heeft twee nieuwe mydlink camera’s aangekondigd met veel slimme functies die speciaal zijn ontworpen voor hoogwaardige bewaking van diverse binnenruimtes. De Smart Full HD Wi-Fi Camera is beschikbaar inclusief gratis AI gestuurde bewegingsdetectie en heeft nachtzicht. De Mini Full HD-Wi-Fi camera is een update van D-Link’s bestverkopende DCS-8000LH camera. Beide camera’s zijn gemakkelijk in te stellen, werken samen met de mydlink app en zijn op elk moment op afstand toegankelijk vanaf elke locatie.

Smart Full HD Wi-Fi Camera
De Smart Full HD Wi-Fi Camera (DCS-8325LH) wordt geleverd met gratis, slimme op AI gebaseerde bewegingsdetectie. Het geeft gebruikers meer keuze over wat de camera vastlegt en wanneer ze moeten worden gewaarschuwd. Gebruikers kunnen opgeven welke soorten bewegingen ze willen detecteren, zoals een indringer wel maar een hond niet, een object dat een bepaalde grens of een specifiek gebied overschrijdt. Gebruikers kunnen ook meerdere zones definiëren en zodat de camera’s onmiddellijk waarschuwen wanneer beweging wordt gedetecteerd in die gebieden.

De Smart Full HD Wi-Fi Camera wordt geleverd met functies zoals geïntegreerd nachtzicht, 1080p resolutie, microSD kaartsleuf voor lokaal opnemen, tweeweg-audio en de nieuwste WPA3 Wi-Fi beveiliging. Dankzij de groothoeklens van 151 graden kunnen gebruikers meer van hun kamer zien.

Mini Full HD-Wi-Fi camera
D-Link heeft ook de nieuwe Mini Full HD-Wi-Fi camera (DCS-8000LHV2) gepresenteerd. Dit model is een update van haar bestverkopende DCS-8000LH camera. De nieuwe camera is even compact in design maar ge-upgrade met 1080p Full HD-resolutie, de nieuwste WPA3 Wi-Fi beveiliging en op AI gebaseerde bewegingsdetectie. De camera kan bewegingen door een persoon onderscheiden van andere objecten, wat het aantal valse alarmen aanzienlijk vermindert.

mydlink app
Beide camera’s zijn gemakkelijk te installeren en kunnen via de mydlink app voor smartphones en tablets worden geraadpleegd. Gebruikers profiteren van de gratis mydlink Cloud Recording, die opgenomen beelden 24 uur lang opslaat in hun persoonlijke cloudopslag. Als alternatief biedt D-Link ook een aantal betaalde opties voor het opslaan van opnames tot 30 dagen.

Pushmeldingen
De mydlink-app ondersteunt ook Rich Notifications die een pushmelding met snapshot naar het mobiele apparaat stuurt zodra een camera activiteit detecteert. Gebruikers kunnen dan onmiddellijk reageren met de optie Live View of met een klik bellen naar een of twee vooraf toegewezen contacten. Hiervoor hoeft niet eerst in de app te worden ingelogd.

Samenwerken met andere apparaten
De camera’s kunnen samenwerken met een scala aan mydlink apparaten zoals smartplugs en sensoren. Ze zijn daarnaast volledig compatibel met IFTTT, Amazon Alexa en Google Assistant, wat extra gebruikersgemak biedt van handsfree spraakbesturing. Beide camera’s voldoen ook aan ONVIF Profile S. Dit biedt gebruikers extra flexibiliteit bij de integratie met compatibele netwerkvideorecorders (NVR’s) en videobeheersystemen (VMS).