Zo goed als nieuw, iphone Xs refurbished

0

Ben je toe aan een nieuwe mobiele telefoon of is je oude toestel toe aan vervanging? Kies dan eens voor een Iphone Xs refurbished. Niet alleen heb je dan één van de nieuwste modellen in handen, maar je betaalt ok veel minder dan de oorspronkelijke nieuwprijs. Wat is een Iphone Xs refurbished denk je misschien? In het kort gezegd is dit een bijna nieuwe telefoon, maar dan voor veel minder geld. En deze lage prijs is dan ook gelijk één van de grootste voordelen voor het aanschaffen van een Iphone Xs refurbished. Want met het kopen van een Iphone Xs refurbished heb je namelijk alle voordelen van een nieuwe telefoon, maar betaal je niet meer dan hetgeen wat je zou betalen voor een tweedehands exemplaar. Daarboven krijg je ook nog eens garantie op jouw pas aangeschafte telefoon. Het is een deal die je bijna niet kan laten liggen!

Wat is een refurbished telefoon?
Een refurbished telefoon zoals de Iphone Xs refurbished is een mobiel toestel welke al een eerdere gebruiker heeft gehad. Maar in tegenstelling tot het kopen van een tweedehands exemplaar op marktplaats is dit toestel helemaal gecontroleerd en technisch nagekeken. Er zijn geen verborgen verbreken of zichtbare gebruikerssporen op het toestel. Daarnaast heb je ook nog eens garantie, netz o als bij het kopen van een nieuwe mobiele telefoon. Zodra jij jouw  ‘nieuwe’ telefoon ontvangt – compleet met nieuwe oplader, oordopjes en in een origineel doosje – ben je vergeten dat het toestel een refurbished Iphone is.

Eerdere gebruikers
Een refurbished Iphone hoeft niet altijd een eerdere gebruiker te hebben gehad. Soms kan het ook voorkomen dat het toestellen zijn die komen uit een voorraadoverschot. Het zijn dan mobiele toestellen die nog niet gebruikt zijn, maar die niet altijd meer verkocht kunnen worden als een nieuw toestel. Hoewel deze telefoon nog niet gebruikt zijn worden ze net zo als de gebruikte toestellen grondig nagekeken en helemaal up-to-date en gebruiksklaar gemaakt. Zo kan het dus ook goed zijn dat jij een Iphone Xs refurbished koopt, maar dat jij de eerste eigenaar bent, zonder daar de nieuwprijs voor hoef te betalen. Dat is toch echt een super deal?

Andere voordelen
Naast de prijs heeft het aanschaffen van een refurbished toestel nog meer voordelen. Zo heb jij weer een gloednieuwe telefoon zonder gebruikerssporen, krassen of andere mankementen. De  fabriek heeft het toestel namelijk zorgvuldig gecontroleerd en vastgesteld dat er geen gebreken zijn en de telefoon is helemaal opgeknapt. In tegenstelling tot het aanschaffen van een tweedehands exemplaar weet jij zeker dat je een goed werkende telefoon hebt gekocht. Zo heb je een telefoon met een kwalitatief goede batterijduur en zijn er geen verborgen gebreken. Daarnaast geef jij een mobiele telefoon een tweede leven. En vanuit het milieu perspectief is dat een heel goed idee. Want het is een stuk duurzamer dan recyclen of het kopen van een nieuw toestel. ​

Welk refurbished toestel kies jij?
Al met al heeft het aanschaffen van een refurbished toestel dus veel voordelen. Daarnaast is er ook nog eens een ruime keuze in het aanschaffen van diverse modellen. Ga jij voor een Huawei of liever de Iphone Xs refurbished? Zowel de Android als Apple liefhebbers kunnen hun hart ophalen, want wij hebben veel verschillende refurbished toestellen beschikbaar. Welk toestel kies jij?