Bekijk de launch trailer van Apex Legends Season 4 – Assimilation

0

Het achtergrondverhaal van de nieuwe Legend in Apex, genaamd Revenant, ontvouwt zich.

Respawn gaat dieper in op het achtergrondverhaal van de nieuwste Legend in Apex, genaamd Revenant. Apex Legends Season 4 – Assimilation vertelt meer over de motivaties van Revenant, de gerobotiseerde moordenaar die zonder genade Jimmie “Forge” McCormick van het leven beroofde. De verhalen die iedere Legend definiëren hebben impact op de wereld van Apex Legends en in Season 4 – Assimilation, voegt Revenant zijn duivelse achtergrond en een agressieve vechtstijl toe aan de game.

Kom erachter waarom Revenant het nu heeft gemunt op Hammond Robotics in de nieuwe episode van ‘Stories from the Outlands’ en in de onderstaande Apex Legends Season 4 – Assimilation – launch trailer.

Revenant is overigens niet de enige toevoeging aan Apex Legends als Season 4 – Assimilation op 4 februari wordt gelanceerd. Hammond Robotics is neergestreken in World’s Edge, samen met de Sentinel, een splinternieuwe bolt-action sniper rifle en een nieuwe Battle Pass, die meer dan 100 exclusieve items bevat, zoals Legendary skins, Apex Packs, Loading Screens, Music Packs en meer. Voor de meest competitieve Apex Legends-spelers heeft Respawn onlangs de ranked Series 3 aangekondigd. Deze bevat een nieuwe split van zes weken, een nieuwe Master Tier (de 500 beste spelers per platform) en meer.

Voor meer informatie volg je Apex Legends op Twitter of bezoek je www.playapex.com.