OnePlus introduceert in 2020 120Hz Fluid Display

0

In 2020 introduceert OnePlus zijn gloednieuwe smartphonescherm met een verversingssnelheid van 120Hz. Dat maakte Pete Lau, CEO van OnePlus, onlangs bekend. Het nieuwe Fluid Display draait op innovatieve nieuwe technologieën en biedt een ongeëvenaarde gebruikerservaring.

Sinds zijn oprichting streeft OnePlus ernaar om de best mogelijke gebruikerservaring te leveren. Met de OnePlus 7 Pro die afgelopen mei is uitgebracht, heeft OnePlus verschillende uitdagingen getackeld, zoals het optimaliseren van de displaypanelen en het minimaliseren van het energieverbruik. Daarmee was het bedrijf in staat om ’s werelds eerste 90Hz Fluid Display met QHD+-resolutie te leveren, dat gebruikers een prettigere, vloeiendere ervaring biedt.

Om de ervaring komend jaar naar een nóg hoger niveau te tillen, voert OnePlus de verversingssnelheid op naar 120Hz en versterkt het merk het display met verschillende innovatieve technologieën. Zo beleven gebruikers een nog geavanceerdere en soepelere kijkervaring. Lau: “We geloven dat het meest vloeiende smartphonedisplay ook over een superieure visuele kwaliteit en kijkcomfort moet beschikken. En we zijn ervan overtuigd dat het nieuwe 120Hz Fluid Display in 2020 een doorbraak wordt.”

Het nieuwe display onderging de meest rigoureuze hardware-configuratie in de branche en is voorzien verschillende spannende technologieën, inclusief MEMC-technologie voor het gemakkelijker afspelen van video’s, een QHD+-resolutie, de meest accurate kleurendisplay en automatische helderheidsregeling op een niveau van 4096 – vier keer zo hoog als de gemiddelde Android-flagshipsmartphone.

Ga voor meer informatie over het nieuwste display van OnePlus naar het OnePlus-communityforum: http://onepl.us/120hz