Nieuwe Diesel smartwatch zoekt grenzen van design op

0

Met de start van het nieuwe jaar kondigt Diesel zijn nieuwste touchscreen smartwatch aan: de Diesel On Fadelite.

Ontworpen om door zowel mannen als vrouwen te worden gedragen, wordt de smartwatch aangedreven door Wear OS by Google ™ en het Qualcomm® Snapdragon Wear ™ 3100-platform. Deze levendige en energieke smartwatch is iets kleiner in omtrek, maar met een diameter van 43mm en gedurfde ontwerpdetails is de Diesel On Fadelite allesbehalve gewoon.

Features van de Diesel On Fadelite:

  • Auto-installed Apps: gebruikmakend van de verbeterde opslag, installeert Diesel automatisch apps zoals Spotify, de meest populaire wereldwijde abonnementsservice voor audiostreaming;
  • Weather effects: de ‘Weather Tile’ werkt automatisch de huidige en voorspelde weersverwachtingen bij;
  • The Google Assistant*, Google Fit™*, Google Pay™*, GPS Tracking, hart snelheidsmeter, Swim Proof, Aanpasbare Watch Faces, Smartphone Notificaties, Activity Tracking, Rapid Charging, Control Your Music.

De Fadelate smartwatch verrijkt de Diesel On familie, waar de Axial Smartwatch die eerder in de herfst van 2019 werd uitgebracht ook deel van uitmaakt.

De Diesel Fadelite smartwatch wordt getoond op CES in de Fossil Group-suite in het Cosmopolitan hotel. Het horloge kost €279 en is in maart 2020 verkrijgbaar in Diesel-winkels, online op www.diesel.com en bij geselecteerde retailers wereldwijd.