‘The Wonder Weeks’, van Oei, ik groei! is een van de bestverkochte apps wereldwijd in 2019

0

Afgelopen week maakte Apple de lijst met de beste en meest populaire apps van 2019 bekend. De zeer populaire app ‘The Wonder Weeks’ – die aansluit bij de bekende boeken van Oei, ik groei! staat op nummer 4 in de top tien van meest populaire betaalde apps van 2019. De app is wereldwijd een grote steun voor jonge ouders en wordt door gebruikers gemiddeld gewaardeerd met vijf sterren.

Oei, ik groei! is een van de bekendste ouderboeken ter wereld en is vertaald in meer dan 25 landen. Voor meer dan 2 miljoen ouders is het boek een leidraad geweest in de eerste 20 maanden van hun ouderschap. De app van Oei, ik groei!, ‘The Wonder Weeks’, is een gepersonaliseerde app met een wekelijkse kalender waarin je de ontwikkeling van je baby stap voor stap kunt volgen, met de sprongetjes en mijlpalen. De app, die werd gelanceerd in 2015, is al jaren een van de populairste apps voor jonge ouders.

Over Oei, ik groei!
In Oei, ik groei! wordt ingegaan op de tien mentale sprongen die elke baby maakt. Dit wordt verder uitgewerkt in Oei, ik groei! Weetjes en mijlpalen, waarin alles over de baby’s ontwikkeling te vinden is, inclusief handige ontwikkelingsschema’s. Verder zijn er de twee cadeau uitgaven Oei, ik groei! Het negen maanden dagboek en Oei, ik groei! Het eerste jaar dagboek. Dit jaar verscheen het nieuwste deel in de serie: Hét zwangerschapshandboek, een uniek naslagwerk voor de moderne ouder.

XAVIERA PLAS-PLOOIJ is medeauteur van de bestseller Oei, ik groei!. Onder haar leiding is Oei, ik groei! tot een wereldwijd merk uitgegroeid. Dagelijks staat zij in contact met vaders en moeders. Ze weet als geen ander waar ouders behoefte aan hebben. Met de boekenlijn en apps maakt zij zich iedere dag hard voor A smart start for a happy beginning!
De toplijsten van Apple zijn hier in te zien.