HONOR MagicWatch 2 vanaf morgen verkrijgbaar

0

Na de aankondiging op 26 november is de HONOR MagicWatch 2 (46 mm) vanaf morgen 10.00 uur op hihonor.com verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf 189 euro. De nieuwe wearable wordt vanaf dat moment t/m 19 december aangeboden met een early bird korting van 30 euro, zolang de voorraad strekt. De innovatieve HONOR MagicWatch 2 biedt een batterijduur van 14 dagen, intelligente fitness- en gezondheidsmonitorings- technologieën, aangevuld met een gepersonaliseerde wijzerplaat en vier verschillende horlogebanden. Met de smartwatch probeert het merk jongeren te stimuleren een digitale, sportieve, actieve en gezonde lifestyle na te leven.

15 verschillende fitnessmodi
De HONOR MagicWatch 2 – uitgerust met de Kirin A1 chipset – heeft een batterijduur tot 14 dagen en ondersteunt tot 15 verschillende fitnessmodi, bestaande uit acht buiten- en zeven binnensporten, die variëren van rennen, hiken, fietsen, triathlons tot (binnen) zwemmen, vrije (indoor) training en roeien op de roeimachine. Verder biedt HONOR MagicWatch 2 maar liefst 13 professionele indoor en outdoor hardloopcursussen, geschikt voor beginners tot gevorderden.

Geavanceerde gezondheidsmonitoring
Door de integratie van drie toonaangevende technologieën geeft HONOR MagicWatch 2 realtime inzicht in slaap, stress en hartslag. Hiermee probeert het merk gebruikers gezonder te laten leven en de kwaliteit van leven in verschillende aspecten te verbeteren.

Zo kan de HUAWEI TruSleep ™ 2.0-technologie nauwkeurig zes veel voorkomende slaapstoornissen volgen en diagnosticeren en meer dan 200 op-maat-gemaakte suggesties doen met betrekking tot de verbetering van slaapkwaliteit. De HUAWEI TruRelax ™-technologie detecteert daarnaast stressniveaus en doet suggesties voor ademhalingsoefeningen voor een betere gemoedsrust. Tot slot is HUAWEI TruSeen ™ in staat om vierentwintig uur per dag de hartslag in de gaten te houden en waarschuwingen te geven wanneer deze boven of onder normale niveaus uitkomt.

Waterbestendig
Met een waterbestendigheid tot 50 meter is de MagicWatch 2 in staat om ook onder water de hartslag, SWOLF-score (bestaande uit de hoeveelheid slagen, afstand en snelheid) en verbrande calorieën te meten. De gezondheidsgegevens kunnen vervolgens worden gesynchroniseerd en bijgehouden worden met HUAWEI Health App.

Intelligente assistent
Met de HONOR MagicWatch 2 zijn Bluetooth-oproepen mogelijk met behulp van een hoofdtelefoon of de ingebouwde luidspreker en microfoon. Daarnaast geeft de smartwatch pushmeldingen van SMS-berichten, e-mails en agenda notificaties. Apps zoals Weer, Alarm, Timer en Find My Phone zijn ook beschikbaar voor gemakkelijke toegang. Tot slot biedt het toestel 4GB interne opslag, waarvan 2 GB beschikbaar is voor muziekopslag.

“Met de lancering van de HONOR MagicWatch 2 zet HONOR grote stappen in de richting van de ambitie om consumenten een nog meer verbonden en intelligent leven te laten leiden,” zegt George Zhao, President van HONOR. “De HONOR MagicWatch 2 bevestigt onze vooruitstrevendheid op het gebied van de ontwikkeling van wearables en helpt HONOR in de verwezenlijking onze IoT strategie. De HONOR MagicWatch 2 helpt consumenten optimaal te presteren, zowel binnen als buiten.”

Adviesprijs en beschikbaarheid
Met een 1,39-inch full-color AMOLED-touchscreen, technologieën voor gezondheids- en wellness monitoring, een duurzame batterij en op maat gemaakte wijzerplaten, is de HONOR MagicWatch 2 verkrijgbaar in twee maten – 46 mm en 42 mm, voor een adviesprijs vanaf respectievelijk €189 en €179. De HONOR MagicWatch 2 is vanaf 13 december beschikbaar in Tsjechië, Egypte, Finland, Frankrijk, Duitsland, India, Indonesië, Italië, Maleisië, Nederland, Polen, Rusland, Saoedi-Arabië, Singapore, Spanje, Thailand, de Filippijnen, Turkije, Oekraïne, Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk.