Vier de muziek van Avicii met Utomik’s nieuwste Day One-release

0

Gloednieuw spel ‘AVICII Invector’ haalt de DJ in je naar boven

De gloednieuwe game AVICII Invector is per direct beschikbaar op Utomik, de abonnementsdienst voor PC-games. AVICII Invector werd gecreëerd in samenwerking met de reeds overleden superster Avicii. Het is een muzikale, enerverende actie-ervaring ter ere van zijn muziek. De game werd uitgegeven door de Britse uitgever Wired Productions, en ontwikkeld door Hello There Games.

Het spel speelt zich af in de ruimte. Spelers kunnen zelf DJ worden, zweven door de vocale melodieën en zich storten op elke fade en elke beat van de 25 grootste Avicii-hits. Elke track is zo gebouwd dat de visuals op het scherm er perfect op aansluiten, en neemt je mee op een muzikale ontdekkingsreis. Ga met met ruimtepiloot ‘Stella’ mee op een reis tussen werelden, beheers de moves en raak alle juiste noten.

Het spel is een boeiende futuristische ervaring voor solospelers óf groepen vrienden. Je kunt bijvoorbeeld het feestgevoel van een Avicii-concert nabootsen met competitieve gameplay voor tot wel 4 spelers die je hartslag doet verhogen.

“Deze Day One-release is speciaal, en viert de muziek van Avicii zodat fans op een nieuwe manier kunnen genieten van zijn muziek. Utomik-abonnees kunnen als eerste de AVICII Invector voor op de PC verkennen en ervaren, zegt Doki Tops, oprichter en CEO van Utomik. “Avicii was zelf ook al een groot fan van gamen, dus we zijn erg blij om zijn werk via Utomik te kunnen delen met mede-gamers.”

Tracklist van AVICII Invector:

 1. Can’t Catch Me
 2. Pure Grinding
 3. What Would I Change It To
 4. The Nights (AVICII by AVICII)
 5. Waiting For Love
 6. Gonna Love Ya
 7. You Be Love
 8. Friend Of Mine
 9. Sunset Jesus
 10. Fade Into Darkness
 11. Wake Me Up
 12. Lonely Together
 13. Without You
 14. Hey Brother
 15. Levels
 16. I Could Be The One
 17. You Make Me
 18. Lay Me Down
 19. For a Better Day
 20. Broken Arrows – M-22 Remix
 21. True Believer
 22. Talk To Myself
 23. Heaven
 24. Tough Love
 25. Fades Away