HONOR onthult HONOR MagicWatch 2 en HONOR View30 Series

0

Wereldwijd smartphonemerk HONOR onthulde eind november de eerste dual-mode 5G-smartphone HONOR View30 en de HONOR MagicWatch 2. Met de lancering van de HONOR View30 Series, die vooralsnog alleen verkrijgbaar is op de Chinese markt, luidt het merk het begin van een tijdperk met 5G-smartphones in. De innovatieve HONOR MagicWatch 2 biedt intelligente fitness- en gezondheidsmonitorings- technologieën en komt begin 2020 uit op de Nederlandse markt. Met deze nieuwe producten probeert het merk jongeren wereldwijd te stimuleren een digitale, sportieve, actieve en gezonde lifestyle met elkaar te combineren.

HONOR MagicWatch 2
De HONOR MagicWatch 2 – uitgerust met de Kirin A1 chipset – heeft een batterijduur tot 14 dagen en een waterbestendigheid tot 50 meter. Het intelligente horloge ondersteunt tot 15 verschillende fitnessmodi, bestaande uit acht buiten- en zeven binnensporten.

Door de integratie van drie toonaangevende technologieën geeft HONOR MagicWatch 2 realtime inzicht in slaap, stress en hartslag. Hiermee probeert het merk gebruikers gezonder te laten leven en de kwaliteit van leven in verschillende aspecten te verbeteren. Zo kan de HUAWEI TruSleep™ 2.0-technologie nauwkeurig zes veel voorkomende slaapstoornissen volgen en diagnosticeren en meer dan 200 op-maat-gemaakte suggesties doen met betrekking tot de verbetering van slaapkwaliteit. De HUAWEI TruRelax™-technologie detecteert daarnaast stressniveaus en doet suggesties voor ademhalingsoefeningen voor een betere gemoedsrust. Tot slot is HUAWEI TruSeen™ in staat om vierentwintig uur per dag de hartslag in de gaten te houden en waarschuwingen te geven wanneer deze boven of onder normale niveaus uitkomt.

Met de HONOR MagicWatch 2 zijn Bluetooth-oproepen mogelijk met behulp van een hoofdtelefoon of de ingebouwde luidspreker en microfoon. Daarnaast geeft de smartwatch pushmeldingen van SMS-berichten, e-mails en agenda notificaties. Apps zoals Weer, Alarm, Timer en Find My Phone zijn ook beschikbaar voor gemakkelijke toegang. Tot slot biedt het toestel 4 GB interne opslag, waarvan 2 GB beschikbaar is voor muziekopslag.

HONOR View30 Series
De HONOR View30 Series is ontwikkeld met baanbrekende 5G-technologie en is daarmee de eerste telefoon die zowel NSA- als SA-architecturen ondersteunt om alle toegang te garanderen. Het toestel  is uitgerust met 5G / 4G dual-mode, die tegemoet komt aan de behoeften van dual-SIM-gebruikers. Compatibiliteit met netwerkstandaarden zoals 4G, 3G en 2G worden hiermee behouden. Gewapend met de nieuwste Kirin 990-serie chipset, krijgen consumenten een toonaangevende 5G-ervaring, omdat het een veelvoud van 5G-toepassingen mogelijk maakt in smart homes en op het gebied van reizen. HONOR View30 is daarnaast uitermate geschikt voor gamers, dankzij de GPU Turbo en Kirin Gaming + 2.0.

HONOR View30 Pro
De HONOR View30 PRO heeft een SuperSensing-drievoudige camera bestaande uit een 40MP Sony IMX600-hoofdcamera, een 12MP super wijdhoek camera met cine-lens en een 8MP-telelens camera. De 12 MP Cine-Camera van de HONOR View30 PRO wordt ondersteund met een 4-in-1 lichtfusie (2,8 μm pixels) van de RGGB-sensor, een 109° supergroothoeklens en een 16: 9 op-maat-gemaakte sensor waarmee kwalitatief hoogwaardige foto’s en video’s mogelijk worden gemaakt. De dual-lens camera aan de voorzijde bestaat uit een 32MP AI Selfie Camera en een 8MP wijdhoek Selfie Camera. De HONOR View30 heeft vergelijkbare features, maar is uitgerust met een 8MP super wijdhoek camera.

“Met de lancering van de HONOR MagicWatch 2 en HONOR View30 Series, zet HONOR grote stappen in de richting van de ambitie om consumenten een nog meer verbonden en intelligent leven te laten leiden,” zegt George Zhao, President van HONOR. “De HONOR MagicWatch 2 bevestigt onze vooruitstrevendheid op het gebied van de ontwikkeling van wearables. De HONOR View30 Series markeert daarnaast een nieuw tijdperk van dual-mode 5G-smartphones. Het is de meest innovatieve en boeiende smartphone tot nu toe, waarvan wij geloven dat deze een spectaculaire impact zal hebben op het dagelijks leven van mensen over de hele wereld”.