Sony brengt firmware update met Real-Time Animal Eye AF functionaliteit uit voor de RX10 IV

0

Sony heeft een firmware update voor de RX10 IV uitgebracht. Deze update laat de camera gebruikmaken van Sony zijn unieke Real-Time Eye AF voor dieren[i] en verbeterd ook de stabilisatie van de camera.

De V2.0 update stelt de camera er toe in staat om door de Sony AI driven Real-Time Eye AF technologie dieren en mensen te kunnen herkennen. Deze functie kan worden gebruikt door de shutter half in te drukken, hierdoor kunnen gebruikers perfect gefocuste foto’s maken.

Naast de nieuwe functie, zorgt de update ook voor een verbetering in de stabiliteit van de camera waardoor die nog gebruiksvriendelijker wordt.

De V2.0 firmware update is vanaf 14 november gratis te downloaden op de Sony Support site. De Update is te downloaden voor Mac en Windows gebruikers.

De RX10 IV camera is uitgerust met een 1.0-inch 20,1 MP Exmor RS CMOS gestapelde beeldsensor met DRAM chip. Tevens is het model voorzien van een krachtige nieuwe BIONZ X beeldverwerker en front-end LSI. Deze componenten werken allemaal samen om de verwerksnelheid te maximaliseren, waardoor de beeld- en videokwaliteit optimaal is over het gehele bereik van de 24-600mm-lens.

Dit model heeft een zeer snelle autofocustijd van 0,03 seconden en kan tot 24 fps continu fotograferen met volledige AF / AE-tracking. De RX10 IV is uitgerust met ‘focal-plane’ fase-detectie met 315 AF-punten. Daarnaast is de camera voorzien van een snelle 24-600mm F2.4- F4 ZEISS® Vario-Sonnar T * -zoomlens. Dit compacte model biedt uitstekende prestaties voor hobbyfotografen en professionals op zoek zijn naar de ultieme ‘all-in-one’ oplossing.