KEF LSX en R3 vallen in de prijzen bij de What Hi-Fi? Awards 2019

0

Audiomerk KEF sleept tijdens de What Hi-Fi? Awards 2019 op donderdag 5 november twee prijzen in de wacht. Zowel de KEF LSX als de KEF R3 werden dankzij hun hoge kwaliteit en innovatie tot winnaar bekroond. De LSX kreeg de hoogste onderscheiding, ‘Product van het Jaar’ in de categorie ‘Muzieksystemen’ en de R3 nam voor de tweede keer op rij ‘Beste Staande Speaker tussen de £1.000 en £2.000’ mee naar huis. De LSX speaker is met zijn innovatieve KEF Uni-Q driver, compact design en eenvoudige connectiviteit een perfecte speaker voor hoe we vandaag de dag muziek luisteren. Met de bekroonde draadloze technologie en geavanceerde akoestische engineering, is de LSX het paradepaardje van het audiomerk, dat tevens door de jury van de What Hi-Fi? Awards 2019 “het beste systeem dat u kunt kopen” werd genoemd.

De R3 speaker die bekend staat om zijn uitzonderlijke resolutie en kamervullend geluid won voor de tweede keer een prijs. Als onderdeel van de gerenommeerde KEF R-serie maakt de R3 gebruik van een ‘drieweg ontwerp’, met een speciale basdriver om een ​​betaalbare en aantrekkelijke luidspreker te creëren die de verwachtingen van het geluid van staande speakers overstijgt.

Michael Johnson, European Marketing Director, zei over de behaalde successen bij de What Hi-Fi? Awards 2019: “Een dubbele overwinning bij de What Hi-Fi? Awards 2019 is een kroon op de visie van KEF om producten te ontwerpen die een uitzonderlijk geluid en ervaring geven. Onze speakers leggen de lat hoog als het aankomt op geluidsystemen die de luisteraar het gevoel geven dat ze muziek precies horen zoals het bedoeld is.”

Voor meer informatie over de LSX of de R3, ga naar: http://www.kef.com.