Next-Generation Ring Stick Up Cam is één van Ring’s meest betaalbare en veelzijdige camera’s

0

De nieuwste beveiligingscamera van Ring, de derde generatie Stick Up Cam, is vanaf nu beschikbaar. Hij is al te verkrijgen vanaf € 99 en is daarmee één van Ring’s meest betaalbare en veelzijdige camera’s die zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden, precies daar waar de meeste thuisbeveiliging nodig is. Met de feestdagen in aantocht, is Stick Up Cam een ​​betaalbare beveiligingsoptie voor je huis terwijl je je voorbereidt op vakantiereizen én een geweldig cadeau voor iedereen.

De nieuwe Stick Up Cam is vanaf vandaag beschikbaar bij Ring.com en Amazon en beschikt over 1080p HD-video, bewegingsdetectie, nachtzicht, tweerichtingsspraak en komt in drie stroomopties: Plug-In (€ 99), Battery(€ 99) en Solar (€ 149). Stick Up Cam is de meest flexibele camera van Ring met talloze plaatsingsopties en aanpasbare bewegingsinstellingen om bescherming te bieden in elke hoek van jouw huis.

Met de functie Linked Devices van Ring kunnen klanten hun Stick Up Cam verbinden met hun andere Ring-apparaten om te zien wat er gebeurt vanuit een enkel dashboard en alles bedienen met één eenvoudige app. Bovendien beschikt Stick Up Cam vanaf november over Modes, een in-app-functie die de interactie van Ring-gebruikers met hun Ring-apparaten vereenvoudigt. Wanneer Modes is ingeschakeld, kun je als gebruiker aanpassen hoe je Ring-apparaten werken met behulp van drie verschillende opties: Home, voor wanneer gebruikers alleen buitenshuis willen bewaken terwijl ze zich vrij binnen bewegen; Away, deze optie bewaakt het hele huis, zowel binnen als buiten; en Disarmed voor wanneer gebruikers al hun Ring-apparaten in één keer willen uitschakelen.