Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville™ is nu wereldwijd verkrijgbaar

0

Maak van het grasveld een slagveld in de krankzinnigste shooter aller tijden; Standard en Deluxe Editions nu verkrijgbaar op PS4, XB1 en PC.

PopCap™, ontwikkelaar van een van de meeste geliefde videogame-franchises ter wereld en een studio van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA), heeft vandaag het aangekondigd dat Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville™ vanaf nu in winkels verkrijgbaar is en digitaal is te downloaden op PlayStation®4, Xbox One® en pc via Origin™.

De nieuwste titel van de krankzinnigste shooter ter wereld speelt zich af in het grote Neighborville, een gebied waarin een nieuw conflict tussen flora en de ondoden op het punt staat om uit te breken. Het gevecht staat in volle bloei in drie vrij verkenbare regio’s waarin spelers een slagveld van het grasveld kunnen maken. Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville heeft voor iedereen wel iets, met 20 volledig aanpasbare klassen, zes glorieuze multiplayer-modi en Prettig Park, de nieuwe sociale regio.

“Met trots lanceren we de grootste shooter ooit, Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville, voor avontuurlijke buren van over de hele wereld,” zei Rob Davidson, Game Director bij PopCap in Vancouver. “We hebben de game zes weken voor de officiële release al speelbaar gemaakt, zodat we in de loop der tijd de performance konden verbeteren en feedback van onze geweldige community konden verwerken, om zo een extra stabiele lancering neer te zetten.”

Net zoals de vorige titels van Plants vs. Zombies™ staat krankzinnige multiplayer-gameplay centraal in Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville. Het spel bevat namelijk zes online multiplayer-modi, waaronder de nieuwe en chaotische 4v4 Gevechtsarena in de Lolerdome. Naast terugkerende favorieten zoals de Erwtenschieter, Zonnebloem, Imp en Mech en de Soldaat kunnen spelers nu nóg diepere strategieën ontwikkelen dankzij zes nieuwe gezichten, waaronder de vlammen schietende Hapdraak en een nieuwe zombie van weinig woorden en nog minder gedachten, de Jaren 80 Actieheld. Ook nieuw in de opstelling zijn de teamspel-klassen (de Eik en Eikel voor de planten en de Ruimte-cadetten voor de zombies) waarmee jij en maximaal drie andere spelers samen kunnen werken. Alle personages kunnen uit worden gerust met de krankzinnigste aanpassingen tot nu toe.

De drie vrij verkenbare regio’s in het spel zitten boordevol belachelijke missies, kleurrijke cosmetische voorwerpen en een bekende cast vol knotsgekke personages. Deze regio’s zijn het bekende, centraal gelegen Stadscentrum van Neighborville en de uithoeken van Neighborville: het hete en stoffige Berg Steil en het levendige maar vreemde Bos Bizar. Spelers kunnen in elke spelmodus samenwerken met splitscreen co-op* en online co-op, of je nou samen op avontuur wil gaan in een van de levendige vrij verkenbare regio’s of liever de directe confrontatie aangaat in online multiplayer-gevechten.

Daarnaast kunnen spelers van alle actie bijkomen in Prettig Park, de nieuwe sociale regio. Hier kan je ontspannen multiplayer-gevechten vanaf verschillende attracties houden of het sociale bord gebruiken om met andere spelers in contact te komen en samen te spelen. Er is ook een schietbaan in Prettig Park waarop je alle uiteenlopende vaardigheden van alle personages kan uitproberen, en er staat een enorme piano waarop je een leuk liedje kan spelen. Tijdens transformerende maandelijkse evenementen, zoals het Gazon der Verdoemenis in oktober, kunnen spelers seizoensgebonden cosmetische voorwerpen en uitdagingen ontgrendelen.

De Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Standard Edition bevat het volledige basisspel voor € 39,99**. De Deluxe Edition bevat 2 legendarische kostuums voor de Erwtenschieter en de Jaren 80 Actieheld, een exclusieve digitale strip van De strijd om Neighborville en 5 emoji’s voor € 49,99**. Gepassioneerde fans die de Founder’s Edition hebben gekocht, een vroege editie van het spel met exclusieve cosmetische beloningen, hoeven niks te missen. Want al hun spelvoortgang wordt vandaag naar de Standard Edition overgedragen. Degenen die de Founder’s Edition of de Standard Edition hebben gekocht, kunnen vanaf vandaag voor € 9,99** upgraden naar de digitale Deluxe Edition.

Leden van EA Access*** en Origin™ Access*** Basic kunnen maximaal 10 uur van het spel genieten en ontvangen 10% korting op de volledige game. Leden van Origin Access Premier krijgen alle voordelen van Basic bovenop volledige toegang tot het spel op PC zolang ze abonnees zijn.

Bekijk hieronder de lanceringsvideo