MachCloud introduceert bellen met Microsoft Teams zonder eenmalige kosten in Nederland

0

MachCloud introduceert bellen met Microsoft Teams zonder eenmalige kosten in Nederland

MachCloud introduceert in Nederland een telecomdienst waarmee bedrijven met een vast telefoonnummer kunnen bellen en gebeld kunnen worden in Microsoft Teams. Als eerste in de markt maakt MachCloud het zo voor bedrijven mogelijk om gemakkelijk kennis te maken met bellen in Microsoft Teams. MachCloud biedt deze dienst zonder eenmalige kosten of investeringen.

MachCloud stelt klanten in staat om gebruikers binnen enkele minuten aan te maken met behoud van telefoonnummers. Dit kan zonder additionele applicaties of hardware te hoeven installeren. Door de lage kosten is deze communicatievorm een aantrekkelijk alternatief voor huidige zakelijke telecomdiensten. Bovendien kunnen bedrijven maximaal gebruik maken van de collaboratiemogelijkheden van Microsoft Teams.

Geleidelijke migratie
Bestaande telecomdiensten voor contactcenters of telefooncentrales (PBX) van bedrijven kunnen door middel van de speciaal ontwikkelde SIP-trunk worden gekoppeld waardoor migratie geleidelijk kan plaatsvinden. MachCloud heeft wereldwijde ervaring op het gebied van het beheer van Microsoft-diensten en biedt bedrijfscommunicatie vanuit één overzichtelijke web portal.