HONOR Band 5: Een stijlvolle, praktische smartband die uitstekende performance biedt

0

Het internationale smartphonemerk HONOR lanceert de premium fitnesstracker en smartband HONOR Band 5. Deze smartband is uitgerust met een 0,95” AMOLED Full Colour touchscreen, 24-uur hartslagmeting, meerdere sport- en fitnessmodi en acht verschillende wijzerplaten. De HONOR Band 5 is ook uitgerust met TruSleep™ technologie, wat automatisch de lichte, diepe en REM-slaap vastlegt en de slaapkwaliteit van gebruikers in de gaten houdt. De band is waterresistent tot dieptes van 50 meter en een volle accu gaat 14 dagen mee bij normaal gebruik. Het is een betrouwbaar sportmaatje dat workouts nauwkeurig meet en aanbevelingen geeft voor verbeteringen. Hij ondersteunt een hele reeks binnen- en buitenactiviteiten, waaronder hardlopen, fietsen, zwemmen, fitness en crossfit. De Band 5 is vanaf 18 september te koop voor maar €29.90 op HONOR’s nieuwe webshop hihonor.com/nl.

24/7 Zicht op je gezondheid
Dankzij de nieuwste HUAWEI TruSeen™ 3.0 hartslagtechnologie houdt de HONOR Band 5 je hartslag 24 uur per dag in real-time continue bij. Zo krijg je als gebruiker inzicht in je gezondheid. De hartslagmeter licht ‘s nachts niet op, om de gebruiker niet te wekken door het licht. De band heeft wel een hartslagalarm dat vibreert en oplicht om gebruikers te waarschuwen als hun real-time hartslag over de ingestelde limieten gaat.

De HONOR Band 5 is ook uitgerust met TruSleep™ technologie wat automatisch de lichte, diepe en REM (Rapid Eye movement) slaap vastlegt en de slaapkwaliteit van gebruikers in de gaten houdt. TruSleep™ wordt ondersteund door Huawei AI technologie en is gecertificeerd door het Center for Dynamical Biomarkers van Harvard Medical School. TruSleep™ kan zes veelvoorkomende slaapstoornissen accuraat vaststellen en biedt meer dan 200 op maat gemaakte suggesties om de slaapkwaliteit te verbeteren. Vergeleken met de modellen van de vorige generatie, is de performance verbeterd met een nauwkeurigheid tot 96,3%.