Onthulling OnePlus 7T-serie gelijktijdig in Londen en Den Haag

0

De OnePlus 7T-serie wordt op 10 oktober om 17.00 uur onthuld tijdens een launch-event in Londen en Den Haag. Met de OnePlus 7 Pro was OnePlus de eerste op de markt met het 90 Hz Fluid AMOLED-display. Ook de OnePlus 7T-serie is uitgerust met de laatste innovatie van OnePlus, waardoor gebruikers een nóg soepelere ervaring te wachten staat.

Pete Lau, CEO en oprichter van OnePlus: “OnePlus is gebouwd op de pijlers snel en soepel – en we dagen onszelf continu uit om nog beter te zijn. Het scherm is het onderdeel van je smartphone waar je het meeste mee te maken hebt, dus het is logisch om daarin te investeren. Ik ben ontzettend benieuwd wat onze gebruikers vinden van de nieuwe OnePlus 7T-serie.”

Zoals altijd viert OnePlus de lancering met gebruikers. Zij zien het wereldwijde debuut van de OnePlus 7T-serie tegelijk met OnePlus-medewerkers en andere leden van de community. Ook kunnen ze deelnemen aan een reeks interactieve ervaringen en exclusieve demo’s, en goodies verdienen die alleen beschikbaar zijn op het evenement.

Kaartjes voor het lanceringsevent van de OnePlus 7T-serie in Den Haag zijn verkrijgbaar via http://onepl.us/KeynoteViewingPartyNL. Tickets voor de Londen launch zijn verkrijgbaar via Oneplus.com.

OnePlus-fans van over de hele wereld kunnen het evenement live volgen via de officiële website van OnePlus of via de YouTube– en Twitter-accounts. De lancering begint op 10 oktober om 17.00.

Twee gelukkige winnaars krijgen de kans om de lancering in Londen bij te wonen, inclusief vluchten en hotel betaald door OnePlus. En als dat nog niet genoeg is, krijgen ze ook nog de kans om te lunchen met Pete Lau himself net voor de lancering. Surf naar OnePlus Community voor meer informatie en hoe je kan deelnemen.