Ontdek de exclusieve details van de nieuwe KEF KF92 subwoofer

0

Audiomerk KEF introduceert de KF92, een nieuwe subwoofer die de verschillende bas tonen exact weergeeft zoals het is opgenomen. Het ontwerp is gebaseerd op de gerenommeerde KEF Kube-serie, waarbij de KF92 over een enorm vermogen beschikt in combinatie met een dubbele driver en een force cancelling configuratie voor meer diepte, dynamiek en detail.

Gebruikmakend van het ontwerp van de basdriver uit de gerenommeerde KEF R-serie, heeft de KF92 hybride aluminium/paper twin 9-inch een zeer krachtige driver met een geventileerde spreekspoel, wat resulteert in een lineair geluid zonder vervorming, zodat ieder detail weergegeven wordt ongeacht het volume. Een weergave van 11Hz en lager wordt bereikt met souplesse en dynamiek, waardoor het geluid zelfs de grootste luisterruimte kan vullen.

Force cancelling configuratie zorgt voor een geluidsdruk van 110dB, waarbij reactiekrachten worden opgeheven. Dit levert een enorm volume voor het compacte ontwerp, terwijl de hoge kwaliteit van 1000W klasse D-versterking een meer gedetailleerde weergave biedt, waardoor het geluid aansluit op dat in een studio.

Door het gebruik van KEF’s veelgeprezen Music Integrity Engine (MIE), inclusief intelligente basextensie (iBX), wordt de relatie tussen de versterker, drivers en behuizing van de subwoofer optimaal. De MIE-suite van DSP-algoritmen biedt een optimale setting middels vijf standen van de schakelaar. Samen met de heatsink-technologie, geïnspireerd op de iconische LSX en LS50 Wireless, zorgt de slanke behuizing ervoor dat de hoogwaardige elektronica in alle situaties optimaal presteert.

KEF creëert groot geluid uit elegant compacte luidsprekers en loopt sinds 1961 voorop met het leveren van geavanceerde akoestische prestaties van elegante ontwerpen. De subwoofer is veelzijdig en kan worden gekoppeld aan een reeks luidsprekers uit de LS50W, R-serie of hoger dankzij adaptieve SmartConnect-technologie, terwijl de eenvoudig te gebruiken LFE-modus een snelle en eenvoudige installatie mogelijk maakt. KF92 is compact, krachtig en aanpasbaar en past in elke omgeving.