Sony introduceert WI-1000XM2 draadloze noise cancelling in-ear headphone

0

Sony breidt vandaag de 1000X-familie uit met een draadloze in-ear headphone, de WI-1000XM2. Stilstaan bij een bushalte, met de Eurostar naar Londen of een lange vlucht naar Sydney – deze in-ear headphone filtert automatisch ongewenste geluiden weg op iedere locatie.

De allerbeste draadloze in-ear noise cancelling headphone: WI-1000XM2
De WI-1000XM2 beschikt over Dual Noise Sensor-technologie. Deze functie vangt omgevingsgeluid via een feedforward-microfoon en feedback-microfoon op. De geluidsgolven worden geanalyseerd via de QN1-chip. Vervolgens reduceert deze alle storende geluiden tot een minimum. De processor creëert een omgekeerde geluidsgolf om storende achtergrondruis te neutraliseren. Van vervelende cabinegeluiden in het vliegtuig tot hectisch straatlawaai in de stad. Alles wordt geëlimineerd door de WI-1000XM2.

Uitstekende geluidskwaliteit
Kenmerkend voor de 1000X-familie is een optimale geluidservaring. De WI-1000XM2 biedt een geluidsweergave zoals de artiest deze heeft bedoeld. De audiodriver van 9 mm garandeert optimale High Resolution geluidskwaliteit. Daarnaast is de WI-1000X geschikt voor het afspelen van LDAC, DSEE HX en S-Master HX. De HD Noise Cancelling processor QN1 produceert een optimaal geluid dankzij 32-bit verwerking een DAC met versterker. De Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX) schaalt gecomprimeerde digitale muziekbestanden (zoals MP3) op. Dit garandeert een perfect geluid om de kwaliteit van High-Resolution Audio te benaderen. Liefhebbers van content kunnen zo overal en altijd optimaal genieten van de hoge geluidskwaliteit. Van het luisteren naar muziek in de trein tot het bekijken van de nieuwste serie tijdens een lange vliegreis.

Stijlvol met veel draagcomfort
Deze stijlvolle in-ear neckband headphone draagt zeer comfortabel. De WI-1000XM2 heeft een intuïtief design en is functioneel in gebruik. De headphone draagt prettig om de nek en trilt bij inkomende telefoongesprekken. Het design van de WI-1000XM2 is ontworpen met een hoger draagcomfort en meer stabiliteit in het oor.

Slim gemak
De HD Noise Cancelling processor QN1 heeft een laag stroomverbruik, waardoor batterijlevensduur en luistertijd aanzienlijk worden verlengd. Een volle batterij gaat tot 10 uur lang mee met Noise Cancelling ingeschakeld. De WI-1000XM2 is eenvoudig via Bluetooth met iedere smartphone of tablet te verbinden. De WI-1000XM2 heeft tevens een snellaadfunctie – slechts 10 minuten laden biedt een batterijlevensduur van 80 minuten. Dit model is uitgerust met NFC zodat snel en eenvoudig verbinding kan worden gemaakt.

Om de headphone aan te sturen is de Sony de Headphones Connect-app beschikbaar voor Android en IOS. Naast een uitgebreide equalizer en overige audio-settings is de “Adaptive Sound Control”-functie instelbaar. Deze innovatie past de ruisonderdrukking automatisch aan per gebruiksmoment. Bij gebruik op het vliegveld optimaliseert de WI-1000XM2 de noise cancelling maar laat toch omroepberichten door.

Dit nieuwe model is compatibel met Google Assistant. Via deze assistent kan door middel van spraakcommando’s een smartphone of tablet aangestuurd worden. Bovendien pauzeert de Wearing Detection-functie automatisch de muziek bij het uitdoen van de dopjes. Vervolgens gaat de muziek automatisch verder wanneer de in-ears weer gebruikt worden.

De WI-1000XM2 werkt intuïtief dankzij een slim bedieningspaneel. Deze maakt handsfree bellen gemakkelijk dankzij de ingebouwde microfoon. Na gebruik klappen de magnetische oordopjes mooi samen om deze netjes op te kunnen bergen. De 1000XM2 wordt geleverd met een praktische draagtas, USB-oplaadkabel, vliegtuigadapter en audiokabel.

De WI-1000XM2 is vanaf januari 2020 in de Benelux verkrijgbaar €330.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER