Toonaangevende SAP-Elite onderscheiding voor T-Systems

0

SAP heeft T-Systems de topstatus Global Platinum Reseller Partner toegekend. Daarmee is het bedrijf de enige wereldwijde end-to-end ICT-dienstverlener die deel uitmaakt van de slechts tien bedrijven van de 5.000 SAP-partners met deze positie. Eerder dit jaar ontving T-Systems al de Partner Excellence Award 2018 als ‘servicepartner van het jaar’ voor de EMEA-regio.

“Uiteraard zijn wij enorm vereerd met deze benoeming tot SAP Global Platinum Reseller Partner,” zegt Elena María Ordóñez del Campo, verantwoordelijk voor het SAP-partnership bij T-Systems. “Dit is een geweldige beloning voor onze strategische samenwerking met SAP. Onze klanten profiteren elke dag van onze uitgebreide kennis op het vlak van SAP-diensten.”

Deze platinumstatus is de hoogste categorie binnen het SAP reseller-programma. De resellers elite met deze erkenning beschikken over de meest uitgebreide en specialistische SAP-kennis die wereldwijd wordt ingezet met lokale ondersteuning. Zo heeft T-Systems onlangs nog twee grote vliegvelden in Brazilië en een ziekenhuis in Botswana in recordtijd voorzien van SAP S/4HANA cloudoplossingen. Met de zogeheten SAP cloudifier heeft T-Systems een methode ontwikkeld waarmee traditionele IT-landschappen snel, veilig en relatief eenvoudig getransformeerd worden naar een cloudomgeving. Dit stelt organisaties in staat om hun digitalisering eenvoudig en tegen vaste kosten te bevorderen.

Meeste SAP-experts
Met 4.000 SAP-experts in huis, beheert T-Systems ’s werelds grootste SAP HANA-omgeving met een geheugen van maar liefst 45 TB. In nauwe samenwerking met SAP helpen de awardwinnaars van dit jaar klanten om innovaties gemakkelijk te implementeren, snel resultaten te behalen, duurzaam te groeien en eenvoudiger te werken met SAP-oplossingen. “Met deze aanpak zijn organisaties in staat via vooraf gestandaardiseerde diensten risicovrij te transformeren naar multi- en hybride cloudlandschappen,” concludeert Elena María Ordóñez del Campo. Inmiddels heeft de ICT-dienstverlener ervaring met meer dan 1.000 SAP-projecten en heeft T-Systems 67 SAP-delivery centers over de gehele wereld.

Eerder dit jaar erkende SAP T-Systems al als SAP-servicepartner van het jaar in de EMEA en Midden- en Oost-Europa regio.

DELEN