Zoek eigenhandig digitale gevaren op het dark web met Shadow Search

0

Digital Shadows, expert op het gebied van digital risk management, introduceert Shadow Search™. Deze oplossing stelt security-analisten in staat om zelf sneller en beter gefundeerde beslissingen te nemen om hun organisatie te beschermen tegen cyberbedreigingen en digitale risico’s. Shadow Search bevat een verzameling van historische en real-time bedreigingsinformatie en security-expertise. Met deze data kunnen gebruikers risico’s beheren, onderzoek doen naar security-incidenten en de laatste ontwikkelingen in het oog houden. Daarnaast kunnen zij de algemene data verrijken met bedrijfsspecifieke indicatoren. Bijvoorbeeld data over cybercriminelen die hun bedrijfsvoering, merk en reputatie in gevaar brengen.

Extra oplossing
Shadow Search was eerder beschikbaar als kernfunctie in SearchLight™, maar wordt nu ook los aangeboden in de vorm van een abonnementsdienst. Dit vanwege de positieve respons van security-teams die op zoek waren naar een selfservice-oplossing om bedrijfsspecifieke bedreigingen op het openbare, deep en dark web op te sporen. Shadow Search biedt contextueel inzicht in bedreigingen door middel van:

  • Directe toegang: rechtstreekse toegang tot strategische, tactische en technische informatie over bedreigingen via één intuïtieve interface.
  • Uitgebreide dekking: een omvangrijke database met strategische informatie over bedreigingen en kwetsbaarheden en ruwe bedreigingsdata afkomstig van het openbare, deep en dark web.
  • Praktisch inzetbare informatie: accurate resultaten dankzij aanvullende opsporingscategorieën, een intuïtieve interface en volledige exportmogelijkheden.
  • Relevante resultaten: slimme filters en een krachtige zoekfunctie bieden analisten de mogelijkheid om snel in te zoomen op de meest relevante informatie en actie te ondernemen.

Alastair Paterson, CEO bij Digital Shadows: “De afgelopen zes maanden hebben klanten al gebruik kunnen maken van Shadow Search binnen SearchLight om eigenhandig het dark web af te speuren naar diverse bedreigingen voor hun organisatie. Zij ontdekten onder meer kwaadaardige domeinen, gestolen data en discussies van criminelen die betrekking op hun bedrijf hadden. Veel gebruikers hebben op deze manier ook bewijs voor datalekken ontdekt. Shadow Search biedt organisaties de mogelijkheid om dit soort bedreigingen de kop in te drukken. De beschikbaarheid van deze oplossing als los product biedt meer organisaties toegang tot de unieke inzichten die Digital Shadows hen te bieden heeft.”

Meer informatie over Shadow Search en een gratis proefversie van zeven dagen zijn beschikbaar op https://info.digitalshadows.com/test-drive-registration.html.