Kamera Express wint voor de tweede keer de ABN AMRO Webshop Award ‘18-‘19

0

Kamera Express heeft voor de tweede keer de award voor ‘Beste Webshop’ gewonnen in de categorie elektronica. Dit werd donderdag 13 september bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse evenement van ABN AMRO in het Circulair Paviljoen in Amsterdam. De prijs is onderdeel van Retailer of the Year Awards. Met deze prijs verslaat Kamera Express sterke merken zoals Bol.com, Coolbue en Expert. Algemeen Directeur van Kamera Express, Ben Cornelisse: “Met onze omni-channel benadering en het uitgebreide portfolio van experts, willen we fotografen inspireren én blijven inspireren. Deze award is een blijk van waardering van de consument dat we echt op de goede weg zitten. Dat is iets om heel trots op te zijn!’’

Kamera Express maakt web-shoppen eenvoudig en professioneel
Kamera Express helpt iedereen die geïnteresseerd is in goede fotografie bij de ontwikkeling en training met de juiste producten en advies van professionele fotografen. Hiervoor biedt Kamera Express deskundig advies, goede service en het grootste assortiment. Met een uitgebreid team van experts, de professionele klantenservice, de logistieke afdeling en het marketing- en inkoopteam blijft de webshop onze grote kracht. ‘’Wat wij belangrijk vinden is dat onze klanten op een eenvoudige wijze kunnen bestellen, hulp kunnen inschakelen waar nodig en kunnen kiezen uit een ruim assortiment. We blijven ons ontwikkelen op de webshop te optimaliseren. Dit doen we door goed te luisteren naar onze klanten en bij te sturen waar nodig.’’

Retailer of the Year Awards
De ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ 2018-2019 en ‘ABN AMRO Webshop Awards’ 2018-2019 zijn onderdeel van de Retailer of the Year Awards, het jaarlijkse evenement van ABN AMRO. Ruim 215.000 Nederlandse consumenten mochten hun stem uitbrengen op de favoriete winkelketens en webshops. Het resultaat is 24 categoriewinnaars voor ABN AMRO Webshop Awards en 29 voor ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland.

Kamera Express is benoemd tot beste webshop in de categorie elektronica en staat naast grote merken in andere categorieën zoals HEMA en bol.com. Nieuwe categoriewinnaars van deze editie van de jaarlijkse verkiezing zijn Eye Wish Opticiens, Gall & Gall, Hornbach, Kruidvat, La Place, Runnersworld, The Stone en Wehkamp. Naast de categorieprijzen zijn ook de ‘ABN AMRO Retail Sustainability Award’ en ‘ABN AMRO Best Newcomer Award’ uitgereikt. Het thema dit jaar is ‘meer dan een transactie’ waarbij de functie van de winkel in de toekomst het uitgangspunt is. Erwin Binneveld van Spar University vertelde tijdens het evenement alle ontwikkelingen omtrent dit onderwerp.

ABN AMRO Retailer of The Year gala
Kamera Express is verkozen tot Beste Webshop van 2018-2019 en maakt hiermee ook kans op de ABN AMRO Retailer of the Year Overall Award, de belangrijkste titel op het gebied van retail in Nederland. Dit wordt op donderdag 18 oktober bekend gemaakt tijdens het ABN AMRO Retailer of the Year Gala op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord. Ook worden de vakprijzen ‘ABN AMRO Beste Retail Executive’ en ‘ABN AMRO Beste Retail Managementteam’ uitgereikt. Tot 16 oktober kunnen consumenten stemmen op bestewinkelketen.nl en webshop-award.nl op hun favoriete retailer.