Maak kennis met de Roomba® e5 Robotstofzuiger

0

iRobot, marktleider in huishoudrobots voor de consument, presenteert de nieuwe Roomba® e5 Robotstofzuiger. De Wi-Fi®-connected Roomba® e5 is uitgerust met innovatieve technologieën die dag in, dag uit samenwerken voor een schoon huis. De nieuwe robotstofzuiger biedt consumenten een verbeterd acceleratievermogen voor een toegankelijkere prijs.

De belangrijkste kenmerken van de Roomba® e5 Robotstofzuiger

  • Power-Lifting Suction met vijf keer meer zuigkracht voor schonere vloeren en een hoogefficiëntiefilter om vuil en (niet-zichtbare) dierenharen op te zuigen.
  • Premium 3-staps-reinigingssysteem dat gebruikmaakt van dubbele multi-oppervlak rubberen borstels en Power-Lifting Suction om hardnekkig vuil te verwijderen.
  • Draaiende zijborstel, speciaal ontworpen om vuil aan randen en in hoeken weg te vegen.
  • Een groot aantal intelligente sensoren die meer dan zestig beslissingen per seconde nemen om slim door het huis te navigeren en onder en langs de meubels schoon te maken.
  • Dirt Detect™-sensoren waarschuwen de Roomba® e5 om extra vuile delen op de vloer nog grondiger te reinigen.
  • Afwasbare opvangbak – spoel het vuil simpel weg.
  • De Roomba® e5 gaat na het stofzuigen automatisch terug naar zijn docking station om op te laden, zodat hij altijd klaar is voor de volgende opdracht.

Dankzij de iRobot HOME-app en de Wi-Fi-connectie van de Roomba® e5 is het inplannen van een stofzuigbeurt terwijl je niet thuis bent, nog nooit zo makkelijk.

Met meer dan 25 jaar ervaring in robotisering en voortdurende innovatie biedt iRobot een reeks huishoudrobots voor stofzuigen en dweilen voor ieders budget. De Roomba® e5 is beschikbaar vanaf 26 september 2018 voor een adviesprijs van 499 euro (incl. btw).