Toshiba presenteert lichtgewicht 2-in-1 met functionaliteit van een laptop èn tablet

0

Toshiba Europe GmbH lanceert met de Portégé X30T-E een nieuwe generatie 2-in-1 zogeheten detachables. Een lichtgewicht geavanceerde mobiele computer voor zakelijk gebruik met afneembaar scherm dat functioneert als een krachtige tablet èn laptop in één apparaat. Het mobiele toestel biedt alle benodigde internet- en video-poorten, een Keyboard Dock met accu waarmee je tot 15 uur door kan werken zonder op te laden. De achtste generatie Intel® Core™-processor, LPDDR3 RAM en snelle SSD-opslag zorgen voor optimale prestaties en snelheid voor de meest veeleisende zakelijke toepassingen.

De nieuwe Portégé X30T-E voldoet aan de zakelijke eisen van deze tijd. Het ultralichte en superstevige magnesium chassis met honingraatconstructie zorgt ervoor, dat deze nieuwe 2-in-1 tegen een flinke stoot kan. De tablet weegt niet meer dan 799 gram. Inclusief Keyboard Dock weegt het toestel nog geen 1399 gram. Met het optionele lichtere reistoetsenbord hoeft de gebruiker niet meer dan 1189 gram mee te nemen in de bagage.

In geval van verlies of diefstal worden de gegevens van het nieuwe apparaat beschermd door biometrische multifactor-authenticatie. Daar kan optioneel gezichtsverificatie en een vingerafdrukscanner aan toegevoegd worden.

Veilig en makkelijker werken
Dankzij de meegeleverde Keyboard Dock functioneert de nieuwe Portégé X30T-E zowel als volwaardige business laptop en als tablet. De uitgebreide poort lay-out en tot 17-uur werkende accu zorgen ervoor, dat gebruikers door kunnen werken ongeacht een vliegtuigvertraging of onverhoopte stroomstoring. Bovendien is de Portégé X30T-E binnen een half uur opgeladen voor nog eens vier uur extra werk.

De Portégé X30T-E is inzetbaar als krachtige tablet met 13,3”ontspiegeld Full HD-touchscreen. Dat zorgt voor optimale helderheid. Het Corning Glass-scherm biedt bovendien extra stevigheid en schokbestendigheid.

De optionele Toshiba Universal Stylus Pen met Wacom AES Pen-technologie maakt het verder mogelijk eenvoudig en snel met de hand te schrijven en te tekenen. Deze optie staat garant voor de beste handschriftfunctionaliteit in zijn klasse. Tekenen en schrijven is makkelijker. Tekenen en schrijven is makkelijker omdat je het apparaat zo kan neerzetten dat hij niet makkelijk verschuift dankzij de stabiele standaard met diverse hoekstanden.

Betrouwbare beveiliging
Toshiba heeft de Portégé X30T-E voorzien van biometrische multifactor-authenticatie. Daarmee krijgen derden krijgen derden geen toegang tot gegevens beschikbaar op deze 2-in-1 tablet. Toshiba is de enige leverancier met eigen BIOS-productie voor mobiele apparatuur die daarmee optimale bescherming biedt. De robuuste X30T-E voldoet aan de militaire MIL STD 810G-standaard en is onderworpen aan Toshiba’s eigen H.A.L.T. (Highly Accelerated Life Test), geverifieerd door onafhankelijke tests door TÜV Rheinland Institute. Deze test simuleert een gebruiksduur van drie jaar.

Elk Portégé X30T-E toestel is verder uitgerust met een sleuf voor een Kensington-slot in de Keyboard Dock. Met deze extra veiligheidsmaatregel worden toetsenbord en tablet eenvoudig aan het apparaat vergrendeld.

Details voorzien in comfort en gemak
De keyboard Dock en het optionele reistoetsenbord zijn voorzien van grotere toetsen dan normaal met een ideale afstand tussen de verschillende toetsen voor elke willekeurige vinger om altijd makkelijk te typen.

Altijd en overal optimaal presteren
De optionele LTE mogelijkheid zorgt ervoor, dat mobiele medewerkers altijd en overal over mobiel internet kunnen beschikken. Het 2-in-1-toestel wordt geleverd met twee USB 3.0-poorten, een Gigabit LAN-poort, een RGB-poort, een HDMI-poort en een USB Type-C-poort om de Keyboard Dock op te laden. Het speciaal voor Toshiba ontwikkelde koelsysteem garandeert dat de CPU in alle omstandigheden topprestaties levert.

Beschikbaarheid
De Portégé X30T-E mobiele oplossing is vanaf oktober beschikbaar in de Benelux.