HUAWEI P20 uitgeroepen tot smartphone van het jaar

0

De HUAWEI P20 Pro is verkozen tot beste smartphone van het jaar.  De European Image en Sound Assocation (EISA) kent deze prestigieuze titel toe aan de smartphone met de meest geavanceerde technologie en toonaangevende prestaties. Met deze prijs wint Huawei, de tweede grootste smartphonemerk ter wereld, voor het zesde jaar op rij een EISA Award voor een toestel uit de P-serie. EISA bekroont de P20 Pro met deze prijs voor haar kwaliteit, ontwerp en prestatie en erkent dat Huawei al een geruime tijd voorloper is op het gebied van smartphonefotografie.

EISA heeft de P20 Pro als beste smartphone van het jaar gekozen, omdat het “de meest geavanceerde, innovatieve en technisch superieure smartphone ooit” is. De leden van EISA beschrijven de P20 Pro als “de perfecte compagnon voor mobiele gebruikers en voorloper op het gebied van mobiele fotografie.” De P20 Pro is, volgens het rapport, “een winnende combinatie  van uitstekende hardware, optiek en vakmanschap”.

EISA is een samenwerking tussen internationale specialisten op het gebied van consumentenelektronica. EISA kent zes expertises waarvan de HUAWEI P20 Pro in de categorie ‘Mobile Devices’ valt. Elk jaar presenteren de EISA-leden binnen elke expertise een lijst met producten die zij beschouwen als de meest opvallende en vooraanstaande producten. Nominaties worden vervolgens gepresenteerd tijdens de algemene vergadering van EISA, waar de leden eerst uitgebreid in beraad gaan voordat ze op de winnaars van elke categorie kunnen stemmen.

De EISA Awards ceremonie vindt plaats op 31 augustus 2018 tijdens IFA in Berlijn. De prijs wordt dan officieel overhandigd aan Huawei.

HUAWEI P20 Pro
De Leica triple camera op de P20 Pro is revolutionair. Van alle smartphonecamera’s heeft de P20 Pro het hoogst aantal pixels. De camerafuncties zorgen voor uitstekende fotografie, ook bij weinig licht. Daarnaast ondersteunt het 3x optische zoom en 5x hybride zoom en bevat het allerlei innovatieve functies zoals beeldstabilisaties gedreven door kunstmatige intelligentie (AIS). Dankzij AIS is het een van de weinige apparaten die foto’s met lange sluitertijden kan maken zonder statief.

Het slanke ontwerp van de P20 Pro heeft minimale randen en nieuwe kleurverloopkleuren. Dankzij de eerste chipset ter wereld gedreven door kunstmatige intelligentie, levert de telefoon een snelle en soepele gebruikerservaring. Door de 4000 mAh-batterij heeft de P20 Pro een van de grootste batterijcapaciteit voor smartphones.

“Bij Huawei willen wij producten maken waarmee consumenten volop kunnen genieten van smartphonefotografie en hun volledige potentie kunnen benutten. De HUAWEI P20 Pro biedt allerlei fotografische functies om de mooiste momenten vast te leggen zodat je deze kunt delen met al je vrienden en familie”, zegt Richard de Borst , Director Huawei Consumer Business Group Nederland.