Samsung lanceert The Wall Professional voor zakelijk gebruik

0

Samsung maakt bekend dat The Wall Professional klaar is voor zakelijk gebruik. Tijdens InfoComm 2018 in Las Vegas onthult Samsung het modulaire MicroLED-display. Het display is probleemloos uit te breiden naar een grootte van tientallen meters zonder dat de beeldkwaliteit achteruit gaat. Met zijn combinatie van diepe zwarttinten, ongekende helderheid en scherpe contrasten is The Wall Professional geschikt voor tal van commerciële toepassingen in bijvoorbeeld DOOH en retail. De levering van The Wall Professional begint in Nederland vanaf het derde kwartaal van 2018, maar het display is nu al te bestellen.

The Wall Professional verandert de manier waarop bedrijven hun visuele content delen,” zegt Evert Van Camp, Country DirectorITvan Samsung Benelux. “Het unieke display opent een zee aan mogelijkheden. Doordat The Wall uit modules bestaat kunnen bedrijven het precies de vorm en grootte geven die zij voor ogen hebben. Bovendien is het scherm exact aan te passen aan wat je wilt overbrengen. Zo verzorgt The Wall Professional een one-of-a-kind visuele ervaring.”

The Wall Professional: toekomst van display technologie
Na de veelbesproken consumentenintroductie van The Wall op CES 2018, is The Wall Professional speciaal voor zakelijk gebruik ontwikkeld. Het modulaire design biedt de mogelijkheid om het scherm op te bouwen zoals je voor ogen hebt. Hoe groot de visuele muur ook wordt, zowel de kleuren als de zwarttinten blijven altijd perfect. Ook maakt het niet uit of de opstelling in een lichte of donkere omgeving geplaatst wordt, op de meest uiteenlopende plekken is The Wall Professional een waardevolle aanvulling. Van corporate lobby tot museum en van galerie tot luxueuze winkelruimte. De HDR10+-technologie en MicroLED pixel modules produceren een ongeëvenaarde helderheid van 1600 nit. De uitmuntende kleurenweergave komt daarnaast tot stand komt zonder kleurenfilters of backlight. Daarmee is The Wall Professional zeer betrouwbaar en efficiënt.

Great Black – Zwart is essentieel voor een gedetailleerde beeldweergave. Perfect zwart vormt de kern van The Wall Professional. In combinatie met de speciale ultra-low reflection black technologie zorgt dit voor ongekende contrasten en feilloze details.

Great Color – Perfecte visuele details komen van perfecte kleuren. The Wall Professional heeft een breder kleurbereik en tweemaal de kleurzuiverheid van conventionele LEDs. Dit zorgt voor een verbluffend visuele ervaring in levendige en natuurlijke kleuren.

Great Refinement – Baanbrekende innovatie kan niet zonder eindeloze verfijning. De toonaangevende beeldkwaliteit van The Wall Professional gaat hand in hand met geavanceerde HDR-beeldoptimalisatie, HDR10+, en meer. Het display past zich intuïtief aan bij piekhelderheid en de grijswaarden zijn zeer nauwkeurig. Dat resulteert in levensechte beelden.

Op InfoComm 2018 presenteert Samsung naast The Wall Professional ook andere interessante producten. De gemeenschappelijke deler: ze bieden allemaal een state-of the art en next-generation visuele ervaring. Als ’s werelds grootste event voor AV-professionals is InfoComm 2018 natuurlijk dé plek om met een nieuwe display line-up te komen.

MagicINFO 6 vereenvoudig de creatie en management van content
MagicINFO 6 is Samsungs nieuwste contentmanagementplatform. Via het digital signage-netwerk creëren bedrijven content vanaf iedere locatie, die zij ook direct inplannen en weergeven. Het platform wordt aangestuurd door Tizen 4.0 OS. Het platform is perfect voor troubleshooting en is compatibel met alle signage based Samsung-producten die worden bestuurd door TIZEN 4.0 OS, zoals The Wall Professional, maar ook de nieuwe QMN- en QBN-Series en de IF Series LED Signage.

Dual Sided Outdoor Signage: advertenties aan twee zijden, dubbele revenues
Op InfoComm 2018 introduceert Samsung ook het Dual Sided Outdoor Signage display (Model OH85N-D), aangestuurd door TIZEN 4.0 OS. De Dual Sided Outdoor Signage is beschikbaar als 85 inch display en daarmee uitermate geschikt voor gebruik op openbare plaatsen, zoals bushokjes. Het display toont advertenties aan beide zijden, wat vanzelfsprekend de omzet zal verhogen.

Intelligent UHD Signage: krachtige en veelzijdige ervaring
Ook bij de intelligente UHD-displays in de QMN-Series (500 nit helderheid) en QBN-Series (350 nit helderheid) is TIZEN 4.0 OS het besturingssysteem. Daarbij upgraden de displays FHD-content automatisch naar UHD-kwaliteit. Daarmee verbetert de beeldkwaliteit zonder dat medewerkers iets hoeven aan te passen. De wereldwijde lancering van de Intelligent UHD Signage schermen is in juni 2018.

IF-Series LED Signage: Superieure beeldkwaliteit
Samsung stelt ook zijn fine pixel pitch IF-Series LED Signage displays ten toon. Deze displays met een 1.2 mm pixelpitch zijn vanaf augustus 2018 in Nederland verkrijgbaar en combineren de videoprocessingsoftware van Samsung met HDR-beeldkwaliteit. Dit vergroot de helderheid van content in een compact, gemakkelijk te onderhouden design. De displays bevatten software voor het aanpassen van achtereenvolgende scènes. Daarmee worden de helderheid en gradatieniveaus per beeld aangepast om tot een gedetailleerd, realistisch beeld te komen.

Voor meer informatie over The Wall Professional, kijk op: https://displaysolutions.samsung.com/led-signage/thewall