ezCompany beste internetbureau van Nederland

0

ezCompany heeft de eerste plaats in de Emerce 100 bemachtigd, in de categorie ‘Internetbureaus Fullservice – Middelgroot’. Samen met onze collega’s Magneds en Gravity staat ezCompany met maar liefst 5,5 sterren bovenaan op deze felbegeerde ranglijst.

Trots
‘We zijn een redelijk bescheiden bedrijf dat zich niet snel op de borst klopt, maar het is natuurlijk een enorme eer, want deze notering hebben we te danken aan beoordelingen van opdrachtgevers en concullega’s’, aldus Bas van den Nieuwenhuijzen, commercieel directeur van ezCompany. ‘Enkele jaren geleden heeft ezCompany ervoor gekozen om zich volledig te specialiseren in het Drupal platform. We zijn ontzettend trots dat die keuze heeft geleid tot zo’n goede waardering van onze klanten en de markt. We willen dan ook al onze medewerkers en klanten bedanken met wie we dagelijks met alle plezier samenwerken aan mooie en succesvolle projecten.’

Lijst der lijsten van digitale bureaus
De Emerce 100 wordt jaarlijks samengesteld door het toonaangevende vakblad Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. De Emerce 100 beperkt zich allang niet meer tot 100 bedrijven. Dit jaar worden in de toplijsten meer dan 600 leveranciers vermeld. Ze zijn beoordeeld op hun online diensten, door beslissers die werkzaam zijn op het gebied van online marketing, ICT en e-business. Het onderzoek is ingegaan op zaken als kennis/know-how, prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbaarheid. De Emerce 100 helpt opdrachtgevers zo bij het kiezen van een bureau in het inmiddels complexe digitale landschap.

Over ezCompany
ezCompany is opgericht in 2001 en is gespecialiseerd in de ontwikkeling van slimme websites op basis van Drupal. Met 50 medewerkers is ezCompany de grootste Drupal specialist van Nederland. Het internetbureau staat zelfs in de wereldwijde top 30 van bedrijven die het meest bijdragen aan de ontwikkeling van het open source platform.

ezCompany werkt voor de Rijksoverheid (Belastingdienst, RIVM, Openbaar Ministerie), onderwijsorganisaties (Erasmus Universiteit Rotterdam, Universiteit Utrecht, Tilburg University, ROC Midden Nederland) en commerciële opdrachtgevers (Jaguar Land Rover, Graydon, Bovemij Verzekeringen). Daarnaast is ezCompany initiatiefnemer en hoofdontwikkelaar van het open source project ‘Drupal voor Gemeenten’ (DvG), waar inmiddels meer dan 25 Nederlandse gemeenten en meer dan 1,3 miljoen burgers gebruik van maken.

Het volledige Emerce 100 onderzoek met alle bureaus en uitslagen is te lezen op Emerce.