OutSystems speelt in op explosieve groei Low-Code ecosysteem met introductie Technology Alliances Program

0

OutSystems, leverancier van hét Low-Code platform voor applicatieontwikkeling, lanceert een nieuw Technology Alliances Program waarmee digitale transformatie-initiatieven een impuls krijgen. Het nieuwe Technology Alliances Program helpt klanten van OutSystems de digitale transformatie initiatieven te versnellen. Ook biedt het een verbeterslag voor de gebouwde applicaties door gecertificeerde integraties met technologieën van derden. OutSystems erkent tevens haar topkanaalmanagers en boekt continue groei in haar partnerprogramma.

Het Technology Alliances Program komt voort uit het succes van de OutSystems Forge. Dit is de community-marktplaats die toegang biedt tot meer dan 1.500 voorgeprogrammeerde functionaliteiten voor applicaties. Het nieuwe Technology Alliances Program biedt deelnemende bedrijven toegang tot de technische resources van OutSystems’ gezamenlijke marketingmogelijkheden en marketingfunctionaliteiten. Daarnaast draagt het programma bij aan een snelle go-to-market waarmee klantadoptie en succes wordt gestimuleerd.

Channel-programma optimalisatie
“We willen echt waarde toevoegen voor onze klanten”, aldus Bob Wilson, VP Global Channels and Alliances bij OutSystems. “We zien deze kans om met belangrijke technologiepartners samen te werken, zodat we onze klanten verder kunnen helpen snel web- en mobiele applicaties te ontwikkelen die hun zakelijke uitdagingen op nieuwe manieren oplossen.”

Het afgelopen jaar is het OutSystems channel-programma blijven groeien. Het aantal partners in het programma dat branchekennis en lokale leveringscapaciteiten biedt aan klanten over de hele wereld is toegenomen tot 245.

Gedetailleerde informatie over OutSystems-partners is beschikbaar op de nieuwe partnerwebsite. Hier staan onder andere het aantal gecertificeerde ontwikkelaars, succesvolle klantprojecten, casestudy’s en nieuwe oplossingen gebouwd met OutSystems.

Nieuwe partners die in 2017 zijn toegetreden tot het OutSystems-kanaalprogramma, zijn UST Global, een digitale provider voor Global 2000-bedrijven; Levvel, leverancier van oplossingen voor digitale transformatie; en Atos, aanbieder van digitale IT-diensten.

Voor meer informatie over het OutSystems Technology Alliances Program en andere OutSystems channel-activiteiten, bezoek deze link: https://www.outsystems.com/partners/