CROSSCALL introduceert ACTION-X3-smartphone

0

Crosscall, de Franse producent van smartphones en mobiele telefoons voor outdoorgebruik, introduceert de ACTION-X3-smartphone. Het merk is al zeer populair in België en Frankrijk, en sinds dit jaar ook actief op de Nederlandse markt met een uitgebreid assortiment outdoor feature phones, smartphones en accessoires. De ACTION-X3 is speciaal ontworpen voor avonturiers, sporters en adrenalinezoekers – outdoor en in de stad. Van hiken tot bergbeklimmen, mountainbiken en zwemmen: de ACTION-X3 kan tegen een stootje en is bestand tegen elk weertype, water, zand en schokken of stoten. Het toestel is zeer robuust en heeft een hoge waterbestendigheid en uitzonderlijk lange batterijduur. Daarbij ligt hij ergonomisch in de hand, is hij zeer compact en licht van gewicht. Kortom: de ACTION-X3 is een smartphone die optimaal past bij een dynamische, actieve lifestyle.

Crosscall werd in 2009 opgericht door de Fransman en fervent watersporter en bouwbedrijfeigenaar Cyril Vidal. Hij vond bestaande smartphonemodellen ongeschikt voor het specifiek gebruik in zijn privéleven en zakelijke wereld. Dus besloot Cyril er zelf een te ontwerpen. Na de ontwikkeling van een complete range en een enorme groei in België en Frankrijk is Crosscall sinds dit jaar ook actief in Nederland, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Robuust is his middle name
De ACTION-X3 heeft een stevige rand en allerlei interne verstevigingen. Dit biedt een optimale valbestendigheid en weerstand tegen buigen en stoten. Het glas is van de nieuwe generatie, extra stevig Corning® Gorilla® Glass 4. De ACTION-X3 is tot één uur en een diepte van twee meter bestand tegen alle vloeistofsoorten, zoals zout water, chloor en olie. De nieuwe Crosscall-smartphone voldoet verder aan de hoogste MIL 810 G-militaire standaarden, waardoor onder andere gebruik op grote hoogte, en in lage en hoge temperaturen mogelijk is. Dankzij de Large Pixel-technologie in de 12-megapixelcamera is de ACTION-X3 in staat kleuren in de buitenlucht zeer natuurlijk vast te leggen. De autofocus zorgt ervoor dat je ook goede foto’s kunt maken bij veel beweging.

Sports attachment-systeem
De ACTION-X3 is voorzien van een X-LINK: een magnetische connector aan de achterzijde. Dit systeem zorgt ervoor dat er heel eenvoudig allerlei optionele accessoires aan de smartphone zijn te koppelen, zoals de X-POWER (een batterij met 5000 mAh), de X-CAR (voor laden in de auto) en de X-DOCK (een dockingstation waarmee naast laden ook bestanden, foto’s en video’s van/naar de pc en/of laptop kunnen worden overgezet).

Bij het toestel wordt een X-BLOCKER-gripcomponent meegeleverd, die gebruikt kan worden in combinatie met de X-BIKE-accessoire waarmee je het toestel op de mountainbike, motor, waterscooter of jetski kunt bevestigen.

De ACTION-X3 is verkrijgbaar vanaf eind november 2017 voor een prijs van 349,99 euro.

Maak jouw droom waar in de MY OUTDOOR DREAM-wedstrijd
Om de introductie van de ACTION-X3 luister bij te zetten, introduceert Crosscall de
MY OUTDOOR DREAM-
wedstrijd. Hierin maakt één persoon kans op het uitkomen van zijn of haar droom op outdoor gebied. Meedoen? Maak een video waarin je jouw ultieme outdoor droom laat zien. Upload deze uiterlijk 26 november 2017 op de actiewebsite van Crosscall en wie weet laat jij je wildste droom uitkomen: http://crosscall.com/myoutdoordream./