Nederland krijgt eigen Pink Wall op Rotterdamse Hofbogen

0

Samsung en modeblogger @MoreStyleThanFashion geven Rotterdam kleur met dé Instagram wall van Nederland. “Een droom die uitkomt”, zegt de Rotterdamse Sandra die op Instagram bekendstaat om haar uitbundige kleurgebruik. De Nederlandse Pink Wall is geïnspireerd op de Instagram-hit bij de Paul Smith shop in Los Angeles en bevindt zich op de Hofbogen. De Pink Wall is onderdeel van de Samsung-campagne ‘Do Bigger Things’. 

“De droom om de Pink Wall naar Rotterdam te halen, ontstond tijdens een trip naar LA”, vertelt Sandra Kleine Staarman, alias @MoreStyleThanFashion. “Kleuren geven steden én outfits karakter. Dat wilde ik ook in de concrete jungle van Rotterdam. Ik ben ontzettend trots dat het gelukt is mijn droom te laten uitkomen met een heuse Pink Wall in mijn eigen stad. En dat @MoreStyleThanFashion naast #SamsungPinkWall staat op dé Instagrammable wall van Nederland vind ik een hele eer.”

Met de campagne ‘Do Bigger Things’ moedigt Samsung iedereen aan grootse dromen werkelijkheid te laten worden, zoals de droom van Sandra. De Samsung Galaxy Note8 hielp haar bij dit proces. Van foto’s maken van de inspirerende stad LA, het uittekenen van het Rotterdamse concept tot het scouten van de beste locatie. Steffany van der Hout, Social Media Manager van Samsung Benelux spreekt van een droomvoorbeeld voor iedereen met wilde plannen: “Wij vinden het mooi dat we ​Sandra​ kunnen helpen haar droom te verwezenlijken door de Pink Wall naar haar hometown te brengen. En met verwijzingen in het artwork op de Pink Wall laten wij precies zien wat er nog meer mogelijk is met onze nieuwste smartphone.” Meer informatie over de Galaxy Note8 vind je hier.

De Pink Wall bevindt zich aan de zijkant van de Hofbogen aan de Luchtsingel in Rotterdam. Samen met Rotterdam Partners is Samsung tot deze unieke locatie gekomen, waarbij Opperclaes als curator van de wand en creatief projectbureau de uitwerking heeft verzorgd. Boomerang Agency heeft het design opgemaakt voor dit bijzondere project en IMA (Influencer Marketing Agency) matchte Samsung aan Sandra Kleine Staarman als onderdeel van het Nederlandse ambassadeursprogramma van Samsung. Hierin worden creatieven en influencers met diverse niches en achtergronden in staat gesteld om hun eigen unieke passieproject te bedenken en te realiseren. De​ ​Pink​ ​Wall​ blijft twee ​maanden​ ​staan.