Dit is de toekomst: iPhone X

0
Het display op iPhone X is meteen de kern van het device. Het is een OLED-scherm dat de iPhone waardig is.

Apple heeft vandaag de iPhone X aangekondigd, de toekomst van de smartphone met een volledig glazen ontwerp en een prachtig 5,8-inch Super Retina-display, A11 Bionic-chip, mogelijkheden voor draadloos opladen en een verbeterde camera aan de achterkant, met dubbele optische beeldstabilisatie. iPhone X biedt klanten een innovatieve, veilige manier om te ontgrendelen, verifiëren en betalen via Face ID, mogelijk gemaakt door de nieuwe TrueDepth-camera aan de voorzijde. iPhone X kan vanaf vrijdag 27 oktober vooruit worden besteld in meer dan 55 landen en regio’s, en is vanaf vrijdag 3 november verkrijgbaar in de winkel.

“Het is al meer dan tien jaar onze bedoeling geweest een iPhone te maken die uitsluitend uit een beeldscherm bestaat. De iPhone X belichaamt die visie”, zegt Jony Ive, Chief Design Officer van Apple. “Met de introductie van iPhone, tien jaar geleden, hebben we de wereld van de mobiele telefoon op zijn kop gezet met Multi-Touch. iPhone X markeert een nieuw tijdperk voor iPhone – een tijdperk waarin het device op de achtergrond raakt en plaatsmaakt voor de ervaring.”

“iPhone X is de toekomst van de smartphone. Hij zit boordevol ongelofelijke nieuwe technologieën, zoals de innovatieve TrueDepth-camera, het prachtige Super Retina-display en de supersnelle A11 Bionic-chip met neural engine”, zegt Philip Schiller, Senior Vice President Worldwide Marketing bij Apple. “iPhone X wordt nog gemakkelijker in het gebruik – van het ontgrendelen van de iPhone met Face ID tot het spelen van meeslepende AR-games en het delen van Animoji in Berichten – dit is het begin van de volgende tien jaar voor iPhone.”

Lees hier meer over de iPhone X

De volledig glazen voor- en achterzijde van de iPhone X zijn gemaakt van het sterkste glas dat ooit in een smartphone is gebruikt. Er zijn twee prachtige kleuren: zilver en spacegrijs.