Accenture zet speciale iOS-praktijk op binnen geselecteerde Accenture Digital Studios

0

Apple en Accenture gaan samenwerken om bedrijven te helpen klanten op een andere manier te benaderen door middel van innovatieve zakelijke iOS-oplossingen. Daarbij benutten ze optimaal de kracht, eenvoud en goede beveiliging van iOS, het toonaangevende platform voor zakelijke mobiliteit, en ook de capaciteiten van Accenture als expert op het gebied van digitale transformaties. Bedrijven kunnen zo nieuwe inkomstenstromen op gang brengen, hun productiviteit verhogen, de ervaringen voor hun klanten verbeteren en hun kosten verlagen.

Accenture zet een speciale iOS-praktijk op binnen Accenture Digital Studios op een aantal locaties overal ter wereld. Experts van Apple worden bij deze teams gedetacheerd. Samen gaan Apple en Accenture nieuwe tools en diensten ontwikkelen waarmee bedrijven met behulp van iPhone en iPad hun klanten anders kunnen benaderen. De experts zijn ontwerpers die naar het visuele aspect en het ervaringsaspect kijken, programmeurs, data-architecten en -wetenschappers en hardware- en softwareontwerpers.
“Sinds iPhone tien jaar geleden op de markt kwam, en daarna iPad, heeft Apple veel betekend voor de manier waarop bedrijven functioneren, maar we denken dat er nog veel meer mogelijk is met onze producten,” aldus Tim Cook, CEO van Apple. “Apple en Accenture zijn allebei toonaangevend als het gaat om het creëren van geweldige gebruikerservaringen. Samen kunnen we het werk van bedrijven werkelijk moderniseren, door middel van fantastische oplossingen die de ongelooflijke mogelijkheden van Apple producten optimaal benutten.”
Pierre Nanterme, voorzitter en CEO van Accenture: “Op basis van onze ervaring met de ontwikkeling van mobiele apps denken we dat iOS het beste mobiele platform voor bedrijven is. Daarom zijn we erg enthousiast over deze samenwerking met Apple. We combineren nu de jarenlange ervaring van Accenture op het gebied van digitale kwaliteitsoplossingen met de leidende positie van Apple voor het maken van precies die producten die klanten graag willen. En samen zijn we het perfecte team om onze klanten te helpen hun manier van werken te transformeren.”
In de nieuwe iOS-tools en -diensten worden de nieuwste Apple technologieën ten volle benut en wordt ook geprofiteerd van de digitale kwaliteitsoplossingen en analysefuncties van Accenture.
  • Nieuwe ecosysteemdiensten waarmee backendsystemen van klanten probleemloos met iOS kunnen worden geïntegreerd. Hierbij wordt geprofiteerd van de expertise van Accenture op het gebied van systeemintegratie en de unieke voordelen die Apple samen met grote partners als SAP en Cisco in iOS heeft ingebouwd.
  • Speciale diensten voor het Internet of Things (IoT) die gebruikmaken van nieuwe tools, sjablonen en speciaal hiervoor ontwikkelde code, zodat klanten in hun iOS-apps beter van IoT-platforms kunnen profiteren en hun medewerkers allerlei nieuwe mogelijkheden krijgen.
  • Migratiediensten waarmee klanten snel en gemakkelijk hun bestaande applicaties en gegevens kunnen overzetten naar moderne iOS-apps.
Kijk voor meer informatie over de samenwerking tussen Apple en Accenture op accenture.com/apple of apple.com/benl/business/partners/.
Met de introductie van de Macintosh in 1984 ontketende Apple een ware revolutie op het gebied van persoonlijke technologie. Tegenwoordig loopt Apple wereldwijd voorop met zijn innovatieve iPhone, iPad, Mac, Apple Watch en Apple TV. De vier softwareplatforms van Apple (iOS, macOS, watchOS en tvOS) zorgen voor een naadloze ervaring op alle Apple devices en geven toegang tot baanbrekende diensten als de App Store, Apple Music, Apple Pay en iCloud. De ruim 100.000 medewerkers van Apple doen er alles aan om de beste producten ter wereld te maken en de wereld beter achter te laten dan hij was.
Accenture is een toonaangevende professionele dienstverlener met een breed scala aan diensten en oplossingen voor strategie, advies, (digitale) technologie en operationele activiteiten. Accenture werkt op het snijvlak van bedrijfsleven en technologie en combineert daarbij ongeëvenaarde ervaring en gespecialiseerde vaardigheden in meer dan veertig sectoren en alle zakelijke functies, op basis van het grootste netwerk ter wereld in de sector. Het bedrijf helpt klanten hun prestaties te verbeteren en duurzame waarde te creëren voor hun stakeholders. Bij Accenture werken meer dan 411.000 mensen voor klanten in meer dan 120 landen. Door middel van innovatieve oplossingen verbeteren zij leven en werk overal ter wereld. Kijk voor meer informatie op www.accenture.com.