Cellularline lanceert Audio Quality Lab™ voor nog betere audio-ervaring

0

Cellularline, marktleider in accessoires voor smartphones, mobiele apparaten en tablets, presenteert Audio Quality Lab™: de nieuwe lijn voor een nieuwe muziekbeleving en een uitstekende luisterervaring. Met hoofdtelefoons, oortelefoons en speakers die technologische innovatie en een uniek, opvallend design samenbrengen, verwelkomt Cellularline het nieuwe muziektijdperk.

Audio Quality Lab™ is het resultaat van Cellularline’s knowhow op het gebied van smartphone-accessoires en -audio. De nieuwe lijn accessoires bestaat uit hoofdtelefoons, oortelefoons en speakers — in totaal zeventig producten, die elk de muziekbeleving en het luisteren in beweging verbeteren.

De premium producten van de lijn zijn: Alpha, Rhythm en Sparkle.

STILTE A.U.B. ALPHA IS AAN HET WOORD
Vlaggenschipmodel Alpha biedt lichtheid, design, comfort en prestaties in één en hetzelfde product. Met deze nieuwe draadloze hoofdtelefoon met bluetooth v4.0, gaat u volledig op in uw favoriete muziek, dankzij de Active Noise Canceling ANC-technologie (-15dB ruisreductie).

Een rijk, krachtig en duidelijk geluid en een omvattende en heldere luisterervaring. Dankzij de driver van 40 mm luistert u naar duidelijke, kristalheldere hoge en lage tonen zonder ruis.

Met haar elegante en compacte design en de zachte materialen die perfect bij uw oor passen, biedt Alpha maximaal gebruiksgemak, meer bewegingsvrijheid en algeheel comfort, waar u ook bent.

IS DUAL-DRIVER VOLDOENDE?
Rhythm is een top-oortelefoon: ideaal voor dagelijks gebruik en speciaal ontworpen voor muziekliefhebbers die veel onderweg zijn.

De Dual Driver-technologie staat voor een storingvrij, omvattend kristalhelder geluid bij hoge frequenties en diepe en sterke lage tonen. Het product heeft twee drivers: een main driver van 100 mm voor lage frequenties en een sub-driver van 6 mm voor gemiddelde/hoge frequenties.

De In-Ear capsule past perfect in het oor en isoleert omgevingsgeluiden.

Beantwoord binnenkomende oproepen, regel het volume en beluister muziek op een eenvoudige manier, dankzij de microfoon met antwoordknop en universele audiobediening. Kwaliteit, design, kleur en duurzaamheid… precies wat u zoekt!

DUBBELE DRIVER, DUBBELE HUID
Sparkle biedt een wonderbaarlijke geluidservaring, dankzij de dubbele speaker en het pump-bass-systeem met passief diafragma, waardoor u muziek luistert met sterke bastonen.

Samen met de andere drie speakers van de AQL™-lijn, is Sparkle een bluetooth-speaker van de nieuwste generatie. Hij biedt een rijk, helder, stevig en ruisvrij geluid, zelfs op maximaal volume.

Bovendien beantwoordt u met het Clear Definition Speakerphone-systeem oproepen met een uitstekende kwaliteit en dankzij de praktische clip heeft u de Sparkle altijd bij zich!

Ook het personaliseerbare design is een belangrijk kenmerk van het product: bij Sparkle vindt u ook een tweede gekleurde bescherming in de verpakking. Zo kunt u de stijl van de speaker personaliseren en aanpassen aan elke gelegenheid.

Verkrijgbaar in twee kleurencombinaties: grijs & rood / beige & blauw.